Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

504.403 ευρώ πήρε αποζημίωση ο Παντελής Καψής από τον ΔΟΛ!.. (Αφιερωμένο στους γραμματείς και φαρισαίους της ΝΔ)

Από τις 30 Σεπτεμβρίου 2011 χώρισαν οι δρόμοι του ΔΟΛ με τον Παντελή Καψή, μετά 33 χρόνια καλής συνεργασίας. Την τελευταία μέρα του περασμένου Σεπτέμβρη ο ΔΟΛ προχώρησε στην καταγγελία της σύμβασης εργασίας αορίστου χρόνου, όπως προκύπτει από έγγραφο που έστειλε στον Καψή και το οποίο υπογράφουν οι εκπρόσωποι του Ομίλου Παν. Χρυσακάκης και Νικ. Αναστασόπουλος.

Ο Παντελής Καψής είχε προσληφθεί την 1η Οκτωβρίου 1978, ως διευθυντής εντύπων. Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του διαδρομή ως πολιτικός συντάκτης και ταχύτατα εξελίχθηκε σε κορυφαίο στέλεχος του ΔΟΛ, αναλαμβάνοντας τη διεύθυνση των «Νέων» και στη συνέχεια του «Βήματος».

Όπως καταγράφεται στην καταγγελία της σύμβασης, οι αποδοχές του Καψή κατά την απόλυσή του ανέρχονταν στο ποσό των 18.014,4 ευρώ. Η αποζημίωση που θα λάβει είναι 504.403,2 ευρώ και «θα καταβληθεί σε δόσεις, όπως προβλέπει η ισχύουσα νομοθεσία», αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο... Σημειώνουμε ότι ο κ. Καψής διετέλεσε υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Παπαδήμου, τελευταία δε αρθρογραφεί στην «Καθημερινή».
Στον Παντελή Καψή ευχόμαστε όλα τα καλά, με υγεία. 
-απο το Παρόν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα