Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Ένταση στη συνεδρίαση του ΤΧΣ για το Ταμιευτήριο - Την Παρασκευή οι αποφάσεις/οι πληροφορίες ότι η κα Σακελαρίου παραιτήθηκε, δεν ισχύουν

Διαφωνίες για τη μέθοδο επιλογής του νικητή στο διαγωνισμό – Προσφορές υπέβαλαν Εθνική, Alpha, Τρ. Πειραιώς και Eurobank - Η πρόταση του ΤΧΣ προκρίνει τη Eurobank


Του Αλέξανδρου Κασιμάτη
(update: 21:05)
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρίαση του γενικού συμβουλίου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας χωρίς να λάβει απόφαση επί των τεσσάρων προτάσεων που υποβλήθηκαν για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Κατά πληροφορίες, θα υπάρξει νέα συνεδρίαση η οποία θα γίνει την Παρασκευή, όπου και θα ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διευθύνουσα σύμβουλος του ΤΧΣ κα Αναστασία Σακελαρίου διαφώνησε επί της διαδικασίας και η εισήγησή της να σταματήσει η διαγωνιστική διαδικασία, καταψηφίστηκε από τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου. Η κα Σακελαρίου, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, υποστήριξε ότι δεν χρειάζεται διαγωνισμός και εφόσον προκρίνεται η λύση να δοθεί το ΤΤ στη Eurobank για συστημικούς λόγους, να γίνει αυτό χωρίς τη διαδικασία του διαγωνισμού, που είναι πιθανό να δημιουργήσει νομικές εμπλοκές.
Τα υπόλοιπα μέλη του γενικού συμβουλίου, με τη σειρά τους, πρόκριναν τη λύση το Ταμιευτήριο να περάσει στον έλεγχο της Eurobank και καταψήφισαν την πρόταση της κας Σακελαρίου. Σημειώνεται ότι η πρόταση της Alpha Bank προβλέπει την καταβολή μετρητών και φαίνεται ότι ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Η συνεδρίαση διεξήχθη σε κλίμα έντασης, ωστόσο, οι πληροφορίες ότι η κα Σακελαρίου παραιτήθηκε, δεν ισχύουν.
Οι προσφορές έχουν υποβληθεί από Εθνική Τράπεζα, Alpha Bank, Eurobank και Τράπεζα Πειραιώς για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

ΠΗΓΗ :newmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα