Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Η ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΤΗΣ ΝΔ, ΔΙΑΦΗΜΙΖΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!! (Μόλις παραιτήθηκε).

Η αποκάλυψη: ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ, Η ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΓΙΩΤΑ ΤΡΙΓΩΝΗ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ!!!

Ε, τι να κάνει η κυρία; Που να φανταστεί ότι κάποιοι “ακραίοι” σαν και του λόγου μας θα θεωρούσαν τουλάχιστον ελεεινό η τομεάρχης των ακριτικών, άκρως τουριστικών δωδεκανήσων να διαφημίζει τους …ανταγωνιστές!

Η κ. Γιώτα Τριγώνη σε ανακοίνωση – απάντηση της αναφέρει αναλυτικά:

“Τα τελευταία τέσσερα περίπου χρόνια δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά στην Κωνσταντινούπολη και συγκεκριμένα συμμετέχω στο μετοχικό κεφάλαιο ξενοδοχειακής μονάδας που βρίσκεται δίπλα στην Αγιά Σοφία. Το γεγονός αυτό με καθιστά υπεύθυνη όπως και τους υπόλοιπους μετόχους για την πορεία και τη βιωσιμότητα του συγκεκριμένου ξενοδοχείου.


Η συμμετοχή μου στην διαφημιστική καμπάνια που ξεκίνησε πριν από τριάμισι περίπου χρόνια και είχε σκοπό την προώθηση του συγκεκριμένου ξενοδοχείου σε καμιά περίπτωση δεν αποτέλεσε μέσο ανταγωνισμού με τον οποιονδήποτε ελληνικό τουριστικά προορισμό.

Παρόλα αυτά αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα βελτίωσης της εικόνας της Ελλάδας στο εξωτερικό, που αποτελεί όπως εκτιμώ πρωταρχικό στόχο όλων μας, πήρα την πρωτοβουλία να αναπτύξω μαζί με τους προσωπικούς μου συνεργάτες μια έκθεση φωτογραφίας που παρουσιάζει τον ιστορικό και πολιτισμικό πλούτο της Αθήνας.





Η προσπάθεια αυτή που ξεκίνησε από την Αθήνα και έχει ως δεύτερο σταθμό την Κωνσταντινούπολη και στη συνέχεια όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις αποτελεί για μένα ένα αγωγό μεταφοράς θετικών εικόνων της Ελλάδας στο εξωτερικό ενισχύοντας το κλίμα που διαμορφώνεται στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης.

Τις τελευταίες μέρες δέχτηκα μια πρωτοφανή για εμένα επίθεση σχετικά με την ασυμβατότητα της επιχειρηματικής μου δραστηριότητας και του ρόλου μου ως τομεάρχη του οργανωτικού τομέα της Νέα Δημοκρατίας.

Το γεγονός αυτό με φέρνει στη δυσάρεστη θέση να υποβάλω την παραίτηση μου από τα καθήκοντα του τομέα οργανωτικού Νότιας Δωδεκανήσου και να θέσω τον εαυτό στη διάθεση του κόμματος που σε κάθε περίπτωση θα βρίσκομαι δίπλα και θα προσφέρω τις εθελοντικές μου υπηρεσίες”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα