Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Ο Πάνος Καμμένος στον Real Fm

Ο Πάνος Καμμένος στον Real FmΟ πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, μίλησε στον Real Fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου, για την κουτσουρεμένη δόση που αποφάσισε το Eurogroup, τα νέα οικονομικά δεδομένα αλλά και την διαμάχη του με εκδοτικό οργανισμό με αφορμή το σκάφος του πατέρα του.
«Θεωρώ πολύ σημαντικό το ότι για πρώτη φορά υπήρχε μια ανακοίνωση από την Τρόικα, στην οποία αναφέρει ότι το πρόγραμμα της είναι αβέβαιο», σχολίασε αρχικά μεταξύ άλλων ο κ. Καμμένος και συνέχισε:

«Δεν μπορούνε πλέον να ισχυριστούν ότι η πολιτική αυτή, είναι μια πολιτική που έχει διέξοδο και αρχίζουν ένας ένας να πηδάνε από το καράβι».
Σχετικά με την στάση των Ανεξάρτητων Ελλήνων απέναντι στην κυβέρνηση ο κ. Καμμένος είπε μεταξύ άλλων:
«Δεν υπάρχει σχέδιο νόμου, στο οποίο εμείς δεν έχουμε καταθέσει προτάσεις. Αυτά τα οποία είναι θετικά, εμείς και τα ψηφίζουμε και τα επικροτούμε. Σας υπενθυμίζω το νομοσχέδιο με τους ιμάμιδες».
Όσο για το μέτωπο που έχει ανοίξει, με εκδοτικό οργανισμό σχολίασε μεταξύ άλλων: «Δεν πρόκειται περί πολιτικής ναυμαχίας, πρόκειται περί προσωπικής επίθεσης. Το σκάφος αυτό του πατέρα μου είχε δύο φορολογικές υποχρεώσεις. Το ΦΠΑ ήταν πληρωμένο και η έκτακτη εισφορά, η οποία πληρώθηκε κανονικά από τον πατέρα μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα