Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Σόιμπλε στο ΣΚΑΪ: Δεν είμαι η τρόικα - Success story για φέτος είναι ο τουρισμός

"Δεν είμαι η τρόικα. Δεν είναι αυτή η δουλειά μου. Είμαι εδώ για να ενισχύσουμε τις οικονομικές μας σχέσεις μέσω της συνεργασίας, να βελτιώσουμε τη χρηματοδότηση μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων στην Ελλάδα, με τη συνεργασία των τραπεζών που είναι έτοιμες να χορηγήσουν κεφάλαια, και την ενίσχυση της συνεργασίας σε τοπικό επίπεδο" τονίζει μεταξύ άλλων ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στην αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ και στη Σία Κοσιώνη. 


Ο γερμανός υπουργός τονίζει πως "όταν υπάρχουν μεγάλα δομικά προβλήματα σε μία οικονομία, και στα δημόσια οικονομικά -και αυτή ήταν η περίπτωση σε μία σειρά από χώρες, όπως και στην Ελλάδα-, δεν μπορούμε να παραιτηθούμε από τα μέτρα προσαρμογής. Τα μέτρα αυτά είναι αναπόφευκτα συνδεδεμένα με μία σχετική οικονομική επιβράδυνση".

Πάντως επισημαίνει πως "υπάρχει ένα success story μόνο που δεν μπορεί να το κάνει κανείς κατανοητό στους ανθρώπους που έχουν χάσει τη δουλειά τους. Αν δείτε όμως την κατάσταση στον ελληνικό τουρισμό, αυτό είναι ένα success story για φέτος". 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα