Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Action 24 με στροφή στην ενημέρωση

Ανανεωμένο βγήκε στον αέρα το κανάλι Action 24 (πρώην Sport tv) συμφερόντων Διονύση Παναγιωτάκη, με έντονο ΠΑΣΟΚικό χρώμα (και δη βενιζελική απόχρωση).
Την ευθύνη της γενικής διεύθυνσης του σταθμού θα έχει η Τζένη Αθανασοπούλου, ενώ διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος Γιάννης Αντύπας. Σύμβουλος προγράμματος χρίζεται ο Βασίλης Ταλαμάγκας, ο οποίος μεταξύ άλλων θα παρουσιάζει μαζί με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο την κεντρική βραδινή εκπομπή του καναλιού, που θα μεταδίδεται από Τρίτη μέχρι Παρασκευή (23.00 με 01.00). Σ' αυτήν θα συμμετέχουν ως σχολιαστές οι δημοσιογράφοι: Αντώνης Δελατόλας, Χριστίνα Κοραή, Γρηγόρης Ρουμπάνης, Βασίλης Σκουρής, Γιώργος Χουδαλάκης, Λάμπρος Καλαρρίτης, Αγγελική Σπανού, Δημήτρης Μαρκόπουλος, Γιάννης Καμπουράκης, Γιάννης Αργυρός, Γιώργος Μανουσακάκης και ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης. Τη μεσημβρινή ζώνη του καναλιού (Δευτέρα με Πέμπτη 13.00-15.00) θα παρουσιάζουν ο Βαγγέλης Γιακουμής με τη Γεωργία Σαδανά


Με το Action 24 θα συνεργαστεί και η εταιρεία δημοσκοπήσεων ALCO του Κώστα Παναγόπουλου. Μάλιστα την τελευταία Κυριακή κάθε μήνα ο Σεραφείμ Κοτρώτσος και ο Βαγγέλης Γιακουμής θα παρουσιάζουν ειδική ενημερωτική εκπομπή με αποκλειστική δημοσκόπηση για τις κοινωνικές και πολιτικές εξελίξεις.

Παρά την έμφαση στην ενημέρωση, το κανάλι θα εξακολουθήσει να έχει έντονο αθλητικό χρώμα, προσφέροντας στους τηλεθεατές ένα μπουκέτο ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων από τα πρωταθλήματα και τους αγώνες Κυπέλλου, του Βελγίου, της Ολλανδίας, της Ελβετίας, της Δανίας και της Ρωσίας, καθώς και αγώνες Κυπέλλου της Σκωτίας και της Ουκρανίας. Καθημερινά στις 17.00 θα μεταδίδεται το αθλητικό δελτίο του σταθμού, ενώ κάθε Δευτέρα θα κάνουν εκπομπές από τις 21.00 μέχρι τις 23.00 ο Χάρης Αλευρόπουλος και από τις 23.00 μέχρι τη 01.00 ο Γιώργος Γεωργίου.

Το Action 24 έχει ξεκινήσει συνεργασία και με τη σχολή δημοσιογραφίας του Σταμάτη Μαλέλη, οι φοιτητές του οποίου θα παρουσιάζουν τη δική τους εκπομπή καθημερινά, 13.00 με 15.00.

Το Action 24 εκπέμπει με το ψηφιακό σήμα της DIGEA από τη συχνότητα 63, από την πλατφόρμα της Nova στη θέση 314 και μέσω του Διαδικτύου από τη διεύθυνση www.action24.gr.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα