Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗ ΔΕΘ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟ!ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΣΤΗ ΔΕΘ ΕΣΤΗΣΕ Ο ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ

Περίπτερο μέσα στη ΔΕΘ, απέκτησε ο καρνάβαλος της Πάτρας, δηλώνοντας την παρουσία του στην φετινή διοργάνωση της 78ης ΔΕΘ-HELEXPO. 
Μάλιστα χθες το απόγευμα πραγματοποίησαν και πορεία στους δρόμους της Θεσσαλονίκης ξεκινώντας από την ΧΑΝΘ με ποδήλατα, ένα άρμα και ντυμε΄νοι καρναβάλια. 
Επίσης συναντήθηκαν και με τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη χθες στο Δημαρχείο και συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς, ο οποίος συνοδευόταν από κλιμάκιο του Δήμου του καθώς και καρναβαλιστές της Πάτρας που βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη για να υποστηρίξουν τη συμμετοχή τους στην 78η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης εξέφρασε την ευχή να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο η συνεργασία των δύο θεσμών -της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και του Πατρινού Καρναβαλιού- που έγινε εφικτή μετά από σχετική πρόταση του Προέδρου της Δ.Ε.Θ, την οποία και αποδέχθηκε ο Δήμαρχος Πατρέων. Πρόσθεσε ότι «ο εορταστικός χαρακτήρας υπάρχει και στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης αφού εκτός από την εμπορική της φυσιογνωμία, το πλήθος των ψυχαγωγικών της εκδηλώσεων προκαλεί επί σειρά ετών το ενδιαφέρον του κοινού». 
Επίσης με αφορμή το 2014, έτος στη διάρκεια του οποίου η πόλη στέφεται Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας, πρότεινε τη συμμετοχή του Δήμου Θεσσαλονίκης με δικό του άρμα στο Καρναβάλι της Πάτρας, στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης που θα πραγματοποιηθεί για την προβολή της διοργάνωσης σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. 
Στις ομοιότητες των δύο πόλεων και τους κοινούς οραματισμούς και στόχους με τον ομόλογο του Δήμαρχο της Θεσσαλονίκης, αναφέρθηκε από τη μεριά του ο Δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς, σημειώνοντας ότι το μήνυμα που φέρνει η Πάτρα στη Θεσσαλονίκη είναι η αντίσταση -μέσα από το καρναβάλι της- στην οικονομική κρίση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα