Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Deloitte: Ανακηρύσσεται ηγέτιδα εταιρεία στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες

Πρώτη στις χρηματοοικονομικές συμβουλευτικές υπηρεσίες στην έκθεση της Kennedy με τίτλο «Kennedy Consulting to the Global Financial Services Industry, 2013», κατετάγη η Deloitte Touche Tohmatsu Limited (DTTL) για τρίτη συνεχή χρονιά.


Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η έκθεση παρουσιάζει λεπτομερώς τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις της παγκόσμιας αγοράς χρηματοοικονομικών υπηρεσιών δίνοντας έμφαση στις κύριες τάσεις, στα πρότυπα ανάπτυξης και στο ανταγωνιστικό περιβάλλον. Όσον αφορά στις σχέσεις με τους πελάτες, η έκθεση επισημαίνει για την Deloitte: «Το βάθος και το εύρος των σχέσεων με τους πελάτες της Deloitte βασίζονται σε ένα μεγάλο χαρτοφυλάκιο προσφερόμενων υπηρεσιών και στο συνεχές ενδιαφέρον της εταιρίας να εστιάζει στην ανάπτυξη σχέσεων με τους πελάτες σε πολλούς τομείς. Η συνεχής εκπαίδευση των εξειδικευμένων συμβούλων της Deloitte σε συνδυασμό με την αποτελεσματική συνεργασία τους με τους πελάτες δίνει στην εταιρία τη δυνατότητα να προσεγγίζει τις συνομιλίες  και τις επιλογές με τους πελάτες της από πολλές διαφορετικές οπτικές γωνίες».

«Είμαστε πολύ υπερήφανοι που η Kennedy αναγνώρισε για ακόμη μια φορά τη Deloitte ως παγκόσμια ηγέτιδα εταιρία στις Χρηματοοικονομικές Συμβουλευτικές Υπηρεσίες», δήλωσε ο Chris Harvey, Global Financial Services Industry Managing Director, DTTL. «Οι πελάτες μας λειτουργούν σε μια παγκόσμια αγορά. Για το λόγο αυτό, έχουμε δημιουργήσει ένα παγκόσμιο δίκτυο που μπορεί να προσφέρει βαθιά γνώση του κλάδου, τεχνικές δεξιότητες και ικανότητες προκειμένου να βοηθήσει τους πελάτες μας σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη και αν βρίσκονται. Αυτό το βραβείο είναι μια απόδειξη για την ποιότητα της δουλειάς μας και των ανθρώπων μας».

Ενδεικτικά ευρήματα:
• Οι μεγαλύτερες εταιρίες παροχής χρηματοοικονομικών συμβουλευτικών υπηρεσιών βάσει δαπανών πελατών: Η Deloitte κατετάγη νούμερο 1 
«Λόγω του υψηλού επιπέδου της, η Deloitte θεωρείται ότι έχει το κορυφαίο εμπορικό σήμα στο συγκεκριμένο πεδίο».
• Όσον αφορά στην εμπειρία της Deloitte στη Διεθνή Επέκταση, η έκθεση σημειώνει: «Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην παροχή φορολογικών υπηρεσιών, υπηρεσιών διαχείρισης κινδύνου, κτηματομεσιτικών, χρηματοοικονομικών, λειτουργικών και πληροφοριακών υπηρεσιών για να υποστηρίξει την αναγνώριση, καθιέρωση και ανάπτυξη διεθνών δραστηριοτήτων».
• «Η Deloitte αξιοποιεί τις ευρείες δυνατότητές της προκειμένου να στηρίξει την εταιρική στρατηγική, το μετασχηματισμό των επιχειρηματικών μοντέλων, καθώς και τη γεωγραφική επέκταση για τους πελάτες του κλάδου χρηματοοικονομικών υπηρεσιών είτε στον τραπεζικό τομέα, τον ασφαλιστικό τομέα, τις κεφαλαιαγορές, είτε στη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων».
Πηγή:capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα