Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

H ξανθιά δημοσιογράφος που έκανε τον Αλέξη να παραμιλά ξεχώρισε ανάμεσα στα ταγάρια της συνέντευξης τύπου!

Μπαρμπάτση από την τηλεόραση του  Alpha

Σε μια αίθουσα τίγκα σε δημοσιογράφους νεάντερταλ-τύπου ταγάρια Εξαρχείων, με το γνωστό σακίδιο στους ώμους που "φωνάζει" από μακριά το επάγγελμα-απολιθώματα της μεταπολίτευσης έδωσε συνέντευξη ο Αλέξης Τσίπρας. Οι περισσότεροι από δαύτους περιμένουν να έλθει ο ΣΥΡΙΖΑ για να μπουν στην ΕΡΤ, το ΑΠΕ, τα γραφεία τύπου, κλπ.

Αισθητή ήταν η απουσία του φίλου μου Γιώργου Παπαχρήστου, ο οποίος επί σειρά ετών ήταν θεσμός του συγκεκριμένου χάπενιγκ. Ο Αλέξης είπε ότι ο Σαμαράς δεν μπορεί να διαπραγματευθεί  με τους Γερμανούς γιατί βρίσκεται στην λίστα του Χριστοφοράκου κι ο Βενιζέλος επειδή τον κρατάνε από τους χειρισμούς του στην λίστα Λαγκάρντ.
Στην ανιαρή και βαρετή- ακόμη και για τον ίδιο τον εν δυνάμει πρωθυπουργό-συνέντευξη άναψε μια φλόγα πάθους η ξανθιά δημοσιογράφος που τον ρώτησε αν φοβάται μην την πατήσει όπως ο ΓΑΠ με το λεφτά υπάρχουν!

Ο Τσίπρας πήρε το παιγνίδι πάνω του και άρχισε να (της) μιλάει ακατάπαυστα, μάλιστα της απήυθυνε τον λόγο και περίμενε κι εκείνη να του απαντήσει. Ο Σκουρλέτης επειδή είναι ζηλιάρης τον κλώτσαγε κάτω από το τραπέζι για να σταματήσει επιτέλους την απάντηση αλλά ο Αλέξης συνέχιζε ακάθεκτος.

Η ξανθιά άναψε φωτιά στον βαρετό αχυρώνα της Θεσσαλονίκης, έστω και για λίγο, και έδωσε την ευκαιρία στους καμεραμάν για ωραία πλάνα. 

Δεν ξέρουμε ποιο είναι το κορίτσι αλλά βλέπω τον Αλέξη να της δίνει το κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ, όταν γίνει πρωθυπουργός...

1 σχόλιο:

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα