Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Επικίνδυνα παιχνίδια με την φωτιά – Οι 155 απέδειξαν ότι δεν υπάρχουν οι 180, θέλουν stress tests 1,5 δισ και το μπλόκο του ΔΝΤ

Η Ελλάδα παίζει επικίνδυνα παιχνίδια που μπορεί να οδηγήσουν την χώρα σε επενδυτική απομόνωση, σε επενδυτική καραντίνα....
Επικίνδυνα παιχνίδια με την φωτιά εις βάρος των προοπτικών της οικονομίας και με στόχο μικροπολιτική ατζέντα, χωρίς  πραγματική στρατηγική εξόδου από την κρίση παίζει η ελληνική κυβέρνηση. 
Η κυβέρνηση για λόγους επικοινωνιακής τακτικής έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης που όμως δεν είχε αμφισβητηθεί. 
Η κυβέρνηση έλαβε 155 βουλευτές όσους διαθέτει δηλαδή με στόχο να εμφανιστεί στις διαπραγματεύσεις με το ΔΝΤ ότι η κυβέρνηση διαθέτει στήριξη και συνοχή. 
Η ψήφος εμπιστοσύνης ήταν ψήφος αποδοκιμασίας της κυβέρνησης ουσιαστικά με όρους εσωτερικής πολιτικής γιατί απέδειξε ότι απέχει 25 τουλάχιστον βουλευτές από τον στόχο ορόσημο του 180 βουλευτές για την εκλογή προέδρου της δημοκρατίας. 
Η ψήφος εμπιστοσύνης απέδειξε ότι δεν υπάρχουν οι 180 βουλευτές και αυτό αποτελεί μια πικρή αλήθεια για τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης.
Οι 155 επιβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχουν οι 180 βουλευτές. 
Όμως η κυβέρνηση δεν αιφνιδιάστηκε ήξερε το αποτέλεσμα και γνώριζε όπως και γνωρίζει ότι δεν θα συγκεντρώσει τους 180 βουλευτές. 
Ποιος είναι όμως ο στόχος. διαβάστε τη συνέχεια εδώ/bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα