Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Για κακούργημα παραπέμπεται ο Γιάννος Παπαντωνίου

ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ

Την παραπομπή του Γιάννου Παπαντωνίου και της συζύγου του στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για ανακριβές πόθεν έσχες προτείνει η εισαγγελέας εφετών Αθανασία Βλάχου προς το Δικαστικό Συμβούλιο, σύμφωνα με δημοσίευμα της κυριακάτικης Real.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως οι κατηγορίες σε βάρος τους, που αυτή τη φορά είναι και σε βαθμό κακουργήματος, αφορούν ποσό ύψους 1,3 εκατ. ευρώ που εντοπίστηκε από τα στοιχεία της λίστας Λαγκάρντ σε τραπεζικό λογαριασμό. 


Τα χρήματα δεν είχαν δηλωθεί στα περιουσιακά τους στοιχεία τα έτη 2009-2010. 

Για το 2008, που το αδίκημα διώκετο σε βαθμό πλημμελήματος, ήδη έχουν παραπεμφθεί και η δίκη τους -έπειτα από αναβολή- έχει προσδιοριστεί για τον Νοέμβριο. 

Η κ. Βλάχου, μάλιστα, προτείνει να διατηρηθούν σε ισχύ και οι περιοριστικοί όροι που τους είχαν επιβληθεί μετά την απολογία τους τον περασμένο Απρίλιο.

Τότε ο Γ. Παπαντωνίου είχε υποστηρίξει ότι τα χρήματα αποτελούν περιουσιακό στοιχείο της συζύγου του και μέρος αυτών προέρχονταν από τον πρώην σύζυγό της. 

Ωστόσο, βάσει των όσων κατέθεσε ο πρώην σύζυγος ενώπιον των δικαστικών Αρχών οι ισχυρισμοί του καταρρίφθηκαν.pathfinder.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα