Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Α.ΣΑΜΑΡΑΣ : "Νομίζετε πως μπορεί κανείς να είναι ευχαριστημένος με το να είναι πρωθυπουργός της Ελλάδας"

Σαμαράς: Η πιο σκληρή δουλειά...

Νομίζω δε σε βάλαμε με το ζόρι Πρωθυπουργό.Αν θυμάμαι καλά κάναμε διπλές εκλογές μόνο και μόνο για να γίνεις πρωθυπουργός , γιατί δεν μπορούσες να γίνεις με το χαμηλό ποσοστό του 17% της πρώτης εκλογικής αναμέτρησης.Φτάνει πια το δούλεμα!
YΓ Μην κουράζεσε και πάθεις υπερκόπωση μετά από 15 χρόνια που ήσουν ξάπλα στο σπίτι σου.
Mάκης Παπαδόπουλος

Ακολουθεί το ρεπορτάζ του enikos.gr
«Νομίζετε πως μπορεί κανείς να είναι ευχαριστημένος με το να είναι πρωθυπουργός της Ελλάδας; Πρόκειται για την πιο σκληρή δουλειά στον κόσμο. Είναι μπελάς» είπε, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή του στους New York Times ο Αντώνης Σαμαράς.

Το δημοσίευμα σημειώνει, μάλιστα στον πρόλογό του, πως "για πολλούς Ευρωπαίους ηγέτες θεωρείται η τελευταία ελπίδα της Ελλάδας για αξιοπιστία και οικονομική σταθερότητα".
Ο κ. Σαμαράς λέει για τα επεισόδια που έγιναν στις διαδηλώσεις σε Ελλάδα και Ισπανία: «Είναι προϊόν της κρίσης και της ύφεσης. Αυτή η κατάσταση θα πρέπει να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου στις χώρες του δυτικού κόσμου: πρέπει να πράξουν έτσι ώστε να μην εξαπλωθεί αυτό που συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και την Ισπανία».
Η αμερικανική εφημερίδα αναφέρεται στην ανεργία και το 24%, στους μισούς νέους που δεν μπορούν να βρουν δουλειά και στις 400.000 μικρές επιχειρήσεις που βρίσκονται λίγο πριν από το λουκέτο. Τι απαντά ο κ. Σαμαράς: «Ελπίδα. Μόνο αυτό μπορώ να προσφέρω».


ΠΗΓΗ :enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα