![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiCir_qJusgg5Iy0Xq4BBKI_RrhtYL3hhZBPm8YzzB7XMnZmYqWvB1EyJWqNpN6QNcHx8Yz7fRMu-N8meeyNnVTEXLTuhY4n8nyRLzo4qitj3oJnQQCZeEcWzgKCWnZvneEez__DHNjDvyZ/s320/21309061.jpg)
Η μια, η οποία αποτελεί και την επίσημη θέση της επιχείρησης, κατατέθηκε από την κα. Δήμητρα Κρομπά, Διευθύντρια Κλάδου Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επιχειρησιακού Σχεδιασμού, και «χαιρετίζει την πρωτοβουλία της Πολιτείας για την επικαιροποίηση του Εθνικού Σχεδίου για την Ενέργεια και το Κλίμα (ΕΣΕΚ) και είναι πρόθυμη να συμβάλει έμπρακτα με συγκεκριμένες δράσεις, και κυρίως με επενδύσεις, στην αντιμετώπιση των προκλήσεων και στην επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί», παραθέτοντας επίσης επιμέρους «σημεία ειδικού ενδιαφέροντος για τη ΔΕΗ, τα οποία χρήζουν επανεξέτασης».
Η δεύτερη, η οποία κινείται σε εντελώς διαφορετικό μήκος κύματος, κατατέθηκε από την κα. Ευγενία Μπαλάση, Διευθύντρια Κλάδου Η-Μ. Μελετών και Έργων της ΔΕΗ, η οποία παραθέτει τις δικές της απόψεις και τις ριζικές διαφωνίες της με το προτεινόμενο ΕΣΕΚ – και, συνακόλουθα, με την «επίσημη» τοποθέτηση της ΔΕΗ. Μεταξύ άλλων το στέλεχος της ΔΕΗ τάσσεται εναντίον της απολιγνιτοποίησης, ενώ ανασύρει όλο τον κατάλογο παραδοξοτήτων που ακούγονται για τις... βλαβερές συνέπειες τις ΑΠΕ.
Να δώ πως, με τέτοιους περισπασμούς, θα προχωρήσει «στις ράγες της ενεργειακής μετάβασης» το τρένο της ΔΕΗ, όπως επιδιώκει ο κ. Στάσσης.Ραδιενεργά
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου