Κυριακή 26 Μαΐου 2013

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΣΤΗ SUPER LEAGUE

Τα τρία εισιτήρια για την απευθείας άνοδο στη Σούπερ Λίγκα εξασφάλισαν σήμερα οι Απόλλων Αθηνών, Εργοτέλης και Καλλονή στο φινάλε του πρωταθλήματος της Football league.
Συγκλονιστικό, όπως και σε ολόκληρη τη διάρκειά του, ήταν το φινάλε του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής. Απόλλων Αθηνών, Εργοτέλης και η μεγάλη έκπληξη, Καλλονή ήταν οι ομάδες που εξασφάλισαν την απευθείας άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, ενώ την 4η προνομιούχο θέση θα διεκδικήσουν μέσω των πλέι οφ οι Ολυμπιακός Βόλου, Παναιτωλικός, Ηρακλής και Νίκη Βόλου. Υποβιβάστηκαν Επανομή και Θρασύβουλος.

Μετά από 13 χρόνια προσμονής ο Απόλλωνας επιστρέφει στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία ως πρωταθλητής, μετά τη νίκη του με 2-1 επί της Παναχαϊκής στην Πάτρα.
Σύντομο αποδείχθηκε το πέρασμα του Εργοτέλη από τη Β΄ Εθνική, καθώς μετά το 1-1 με τη Νίκη Βόλου οι Κρητικοί επιστρέφουν στη Σούπερ Λίγκα.
Το μεγάλο «μπαμ» έκανε η Καλλονή, η οποία αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ από τον Ολυμπιακό Βόλου, κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 και στην τριπλή ισοβαθμία που προέκυψε με τους Βολιώτες και τον Παναιτωλικό, που νίκησε 2-0 τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο, η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ πήρε το τρίτο εισιτήριο για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Τα υπόλοιπα αποτελέσματα: Λάρισα-Καλλιθέα 2-1, Φωκικός-Πανσερραϊκός 1-3, Θρασύβουλος-Ηρακλής Ψαχνών 1-1, Βύζας-Επανομή 3-0, Καβάλα-Γιαννιτσά 2-1, Εθνικός Γαζώρου-Πιερικός 2-1.
ΠΗΓΗ :naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα