Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΑΝΘΡΑΚΟΥΧΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΜΑΣΤΙΧΟΝΕΡΟ

Το ΜASTIQUA με το χαρακτηριστικό άρωμα και τη φρεσκάδα της μαστίχας αναβαθμίζει κάθε στιγμή, ημέρας και νύχτας. Είναι το εναλλακτικό δροσιστικό ποτό που τονώνει, αναζωογονεί και ενισχύει την αίσθηση της ευεξίας. Συνοδεύει άριστα τον καφέ, ταιριάζει ευχάριστα με το φαγητό και λειτουργεί ως χωνευτικό.

Η μαστίχα παράγεται μόνο στο νότιο τμήμα της Χίου και πουθενά αλλού στον κόσμο. Μέχρι σήμερα, οι πάμπολλες άκαρπες προσπάθειες μεταφύτευσης και καλλιέργειας του μαγικού αυτού δέντρου δεν κατάφεραν να εξηγήσουν το μυστήριο της παρουσίας της μαστίχας σε αυτή τη γωνιά της ανατολικής Μεσογείου. Βασικό συστατικό της Ιπποκράτειας Θεραπευτικής,  η μαστίχα χάρη στις μοναδικές της ιδιότητες ταξίδεψε σε Ανατολή και Δύση, μέχρι τα πέρατα του κόσμου
Το MASTIQUA είναι  ανθρακούχο νερό φυσικά αρωματισμένο με καθαρή μαστίχα, μεταφέρει  όλες τις ξεχωριστές ευεργετικές της ιδιότητες και  το παραμυθένιο της άρωμα. Η μίξη της μαστίχας με το νερό λέγεται πως ξεκίνησε πριν 4 χιλιετίες στην αρχαία Αίγυπτο όπου συνήθιζαν μια τόσο απλή αλλά μαγική συνταγή για να καθαρίσουν το πόσιμο νερό και να το κάνουν ευχάριστο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα