Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Μέρκελ: Υπάρχει ακόμη δουλειά να γίνει - Ολάντ: Εχουμε χάσει πολύ χρόνο

«Δεν υπάρχει άλλη λύση για την Ελλάδα, εκτός από τη συμμετοχή στην ευρωπαϊκή ζωή», τόνισε η Καγκελάριος - Να οριστούν το συντομότερο δυνατό οι μεταρρυθμίσεις, ζήτησε ο Γάλλος πρόεδρος 


Να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις αλλά και τις συζητήσεις με τους Θεσμούς κάλεσαν την Ελλάδα η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, οι οποίοι συναντήθηκαν την Τρίτη στο Βερολίνο, στο πλαίσιο του τακτικού γαλλογερμανικού υπουργικού συμβουλίου.

Κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν οι δύο ηγέτες αναφέρθηκαν στην χώρα μας, τονίζοντας ότι οι συνομιλίες για το ζήτημα της Ελλάδας πρέπει να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στις σχέσεις Γαλλίας και Γερμανίας, υοπογραμμίζοντας ότι «έχουν έρθει πολύ κοντά τους τελευταίους τρεις μήνες».

Ειδικότερα, η Γερμανίδα καγκελάριος, η οποία υποδέχτηκε τον κ. Ολάντ στην Καγκελαρία, αναφέρθηκε, στην Ελλάδα, λέγοντας πως η διαδικασία συνομιλιών ανάμεσα στην χώρα και τους θεσμούς «πρέπει να συνεχιστεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα