Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Κανέλλη: Τσογλάν boy ο Τσίπρας, "γελωτοποιός" του ο Κασιδιάρης!

Έξω φρενών με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα για την αντίδρασή του στο χαστούκι που δέχτηκε από τον Ηλία Κασιδιάρη εμφανίστηκε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη. 
Η βουλευτής του ΚΚΕ εμφανίστηκε έξαλλη με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή την αντίδρασή του στο χαστούκι που δέχτηκε η κα Κανέλλη από τον Ηλία Κασιδιάρη τον Ιούνιο του 2012 σε τηλεοπτική εκπομπή, όπως αυτή αποτυπώθηκε στο ντοκιμαντέρ "Στο Νήμα" που προβάλλεται στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. 


Η Λιάνα Κανέλλη ξέσπασε στο τέλος της εκπομπής "Ανατροπή", το βράδυ της Δευτέρας, χαρακτηρίζοντας τον Αλέξη Τσίπρα "τσογλάν boy", υποστηρίζοντας πως στο ντοκιμαντέρ φαίνεται να γελάει με το χαστούκι.

Click4more: Τα τρυφερά λόγια του Αλέξη Τσίπρα στη Ρένα Δούρου όταν δέχθηκε το ποτήρι του Κασιδιάρη "Τον δείχνει στο ντοκιμαντέρ εν γνώσει του, να βλέπει το χαστούκι. Και ο κ. Τσίπρας, χρησιμοποίησε το χαστούκι για να διαφημίσει το ντοκιμαντέρ» είπε η βουλευτής του ΚΚΕ και υποστήριξε ότι ο Αλέξης Τσίπρας συμφώνησε να γυριστεί το ντοκιμαντέρ αρκεί να μη θιγούν η οικογένεια και τα παιδιά του. "Σε αυτή τη συμφωνία δεν περιλαμβάνεται το δικό μου το παιδί, ούτε η δική μου η οικογένεια", τόνισε η Λιάνα Κανέλλη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα