Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Xωρίς ενημέρωση για 24 ώρες – Aπεργία των σωματείων του Τύπου και των ΜΜΕ την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Σε 24ωρη απεργία με αιχμή το ασφαλιστικό προχωρούν οι Συνεργαζόμενες Ενώσεις του Τύπου και των ΜΜΕ από τις 6πμ της Τετάρτης 2 Δεκεμβρίου, έως τις 6πμ της Πέμπτης 3 Δεκεμβρίου. Παράλληλα διοργανώνουν απεργιακή συγκέντρωση στις  12 το μεσημέρι της Τετάρτης έξω από το κτίριο της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20), ενώ θα ακολουθήσει πορεία. Το ert.gr θα μείνει χωρίς ανανέωση για το χρονικό διάστημα της απεργίας.

Όπως αναφέρουν μεταξύ άλλων στην κοινή απεργιακή τους ανακοίνωση (το πλήρες κείμενο μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ):
«Οι Συνεργαζόμενες Ενώσεις στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ, συμμετέχουν στην 24ωρη πανελλαδική πανεργατική απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ και πραγματοποιούν 24ωρη απεργία από τις 06.00 π.μ. της Τετάρτης 2 Δεκεμβρίου έως τις 06.00 π.μ. της Πέμπτης 3 Δεκεμβρίου σε όλη τη χώρα.
Ο αγώνας για την προάσπιση των κοινωνικοασφαλιστικών μας δικαιωμάτων και του αγγελιοσήμου, του θεμελιώδους πόρου των Ταμείων μας, καθίσταται περισσότερο από ποτέ, επιβλητικά αναπότρεπτος μέχρι τέλους για την διατήρηση όχι μόνο των ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων αλλά και της επιβίωσης των ίδιων των Ταμείων μας, η απειλή της οποίας είναι ήδη ορατή.
Οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ:
Διεκδικούμε
μαζί με όλους τους εργαζόμενους της χώρας Κοινωνική Ασφάλιση (κύριες και επικουρικές συντάξεις), Πρόνοια, Υγεία (ιατροφαρμακευτική και νοσηλευτική περίθαλψη), με βάση τις σύγχρονες αληθινές κοινωνικές ανάγκες
τη διατήρηση του ΕΤΑΠ ΜΜΕ ως ανεξάρτητου, ενιαίου και αυτοτελούς Ταμείου στα ΜΜΕ, με ένταξη στην ασφάλιση όλων των κατηγοριών εργαζομένων στα Mέσα Μαζικής Ενημέρωσης (new media)
τη διασφάλιση του αγγελιοσήμου με επέκτασή του στα διαδικτυακά ΜΜΕ ως πόρου χρηματοδότησης των Ταμείων μας

Καλούμε τον Κλάδο σε αγωνιστική ετοιμότητα με παράλληλη διασφάλιση και περιφρούρηση των όποιας μορφής κινητοποιήσεων, συνεχή ενημέρωση των εργαζομένων του Κλάδου, και διασφάλιση της ενημέρωσης του συνόλου του λαού».

Η ΠΟΣΠΕΡΤ συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της 2 Δεκεμβρίου, ενώ για την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου, πραγματοποιεί 4ωρη στάση εργασίας 10:00 – 14:00 για συμμετoχή στις πορείες σε όλη τη χώρα.  Στην Αθήνα για την Πέμπτη, καλεί σε προσυγκέντρωση στις 10:30 στο Μουσείο.
«Ο αγώνας ενάντια στα μνημόνια και στις θανατηφόρες πολιτικές συνεχίζεται», Η ΠΟΣΠΕΡΤ συμμετέχει δυναμικά στα συλλαλητήρια των σωματείων σε όλη την Ελλάδα, καθώς και στην πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση που έχει εξαγγελθεί»,επισημαίνει στην απεργιακή της ανακοίνωση, το πλήρες κείμενο της οποίας μπορείτε να το διαβάσετε ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα