Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

Άστατος ο καιρός μέχρι την Κυριακή του Πάσχα - Με τι καιρό θα ψήσουμε τον οβελία

Καλός ο καιρός μέχρι την Πέμπτη, που ξεκινούν βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας - Σταδιακή βελιτώση από το βράδυ του Σαββάτου - Τι λένε οι μετεωρολόγοι
Άστατος, χωρίς όμως να δημιουργήσει προβλήματα σε όλους επιθυμούν να εκδράμουν ή να ψήσουν στην ύπαιθρο, θα είναι ο καιρός σύμφωνα με τις τελευταίες μετεωρολογικές προβλέψεις κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας μέχρι την Κυριακή του Πάσχα.


Καλός θα είναι γενικά ο καιρός μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη, όταν και θα ξεκινήσουν βροχές, τις οποίες θα διαδεχθούν την Μεγάλη Παρασκευή καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας.

Τα ίδια φαινόμενα θα επικρατήσουν με τα έως τώρα δεδομένα και το Μεγάλο Σάββατο, όμως από το βράδυ θα αρχίσει η βελτιώση του καιρού που θα φανεί καλύτερα την Κυριακή του Πάσχα. 

Για σήμερα, αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με λίγες μόνο νεφώσεις κατά περιόδους. Η ορατότητα έως το ξημέρωμα αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη, κυρίως στα ορεινά ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.

Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ:εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα