Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ/ΣΧΟΛΙΟ Ν.ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ


Ποιο αξιοπιστο και αξιοπρεπες καναλι ανεχεται εξοργιστικη επιδειξη αγραμματοσυνης live χωρις καν επιπληξη του δολοφονου; Ακουγα σημερα το πρωι τον απεσταλμενο του Σκάϊ στα Σκοπια (SkyScope.) Αφου εκανε προλογο για την "αρκετη βροχη" και την "αρκετη υγρασια" αλλα και το μπουφαν του σε αντιδιαστολη με το μπλουζακι που φορουσε χθες, μετα ξεστομισε οτι η ψηφοφορια "ελαβε μερος" (καπου ειχε ακουσε αλλα δεν θυμοταν το "ελαβε χωραν") μετα απο "παρελευση δύον ωρων." Εξισου τραγικη ηταν και η περιγραφη του ψευδορεπορτάζ που παρουσιαστες, κ-αλεσμενοι, αρχισυντακτες και σκοινοδετης ανεχονταν, παρ' ολα τα τραγικα του λαθη.

Για την ελληνικη γλωσσα, η μερα συνεχιστηκε καταστροφικη οταν ο αγραμματος πρωκτυπουργος σε ενα παραληρημα ασυνδετης φλυαριας, απειλησε τον ελληνικο λαο οτι θα ειναι και υπουργος Εξωτερικων, ενω εξοριζε τη γραμματικη στο πύρ το εξωτερον με παπαριες του ειδους "να ανεΚτουμε" καταργωντας ταυτοχρονα καθε εννοια ονομαστικης, γενικης, αιτιατικης σε ολη του τη μπουρδολογια. Κι ολα αυτα στο μοναδικο υπουργειο που εχει τοσο υψηλο ποσοστο εγγραμματων και πολυγλώσσων ανθρωπων, ισως το μονο που λειτουργει εντος και εκτος επικρατειας τοσο καλα.
Τελικα ερριξε κι ενα γλειψιμο (μεχρι μασχαλη πηρε) στον αποδιοπομπαιο αν και "ευτυχη" Κοτζια, με τον οποιο φιληθηκε σταυρωτα. Τι κι αν ο Κοτζιας απεκαλεσε "αθλιο" τον κολλητο Πανο, αριστεροπερασμενα-ξεχασμενα, και παλι φιλοι θα' ναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα