Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021

Κυριάκος Μητσοτάκης: Κάναμε λάθη αλλά προστατεύσαμε χιλιάδες ζωές – Οι ευθύνες θα αποδοθούν την κατάλληλη στιγμή


“Μαθαίνουμε από τα λάθη μας και θα γίνουμε πιο αποτελεσματικοί”, ήταν ένα από τα μηνύματα που έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας για τις φωτιές που έπληξαν για πολλές ημέρες τη χώρα μας.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παραδέχθηκε ότι έγιναν λάθη, τονίζοντας ότι οι ευθύνες θα αποδοθούν την κατάλληλη στιγμή, με καθαρό μυαλό και όχι εν βρασμώ. “Η συγγνώμη σηματοδοτεί και την απόφαση για δράση. Γι’ αυτό κάνουμε την αυτοκριτική μας με θάρρος. Είπα με σαφήνεια πως οι ευθύνες θα αποδοθούν την κατάλληλη στιγμή και όχι την ώρα της μάχης. Οι ευθύνες δεν αφορούν μόνο σε πρόσωπα, αλλά και σε δομές. Δεν πρέπει να αποδίδονται εν βρασμώ, αλλά με καθαρό μυαλό”. 

Αναφερόμενος στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, είπε χαρακτηριστικά πως “ο ρόλος ενός υπουργού στην πρώτη γραμμή δεν είναι μόνο να κατευθύνει αλλά και να βρίσκεται κοντά στις δυνάμεις. Το ποια είναι τα όρια του ρόλου μας είναι απολύτως σαφές και κατανοητό. Προτιμώ έναν υπουργό που είναι παρών στο πεδίο παρά να είναι εξαφανισμένος”, ενώ αρνήθηκε να απαντήσει όταν ερωτήθηκε αν έχει την πρόθεση να κάνει ανασχηματισμό. [περισσότερα]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα