Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Tι θα δούμε στην τέταρτη σεζόν του Downton Abbey το φθινόπωρο;

Ο τέταρτος κύκλος της σειράς γυρίζεται τώρα στην Αγγλία.
Στο τέλος της τρίτης σεζόν ο Matthew Crawley πέθανε σε ένα τραγικό  ατύχημα λίγες στιγμές πριν γεννηθεί ο γιος του και έτσι  δεν θα επιστρέψει στην τέταρτη σεζόν. Αυτό οφείλεται βέβαια όχι στα τερτίπια των σεναριογράφων αλλά στις βλέψεις του Dan Stevens για καριέρα στο Hollywood.







Όμως οι αποχωρήσεις δεν σταματούν εκεί. Η Siobhan Finneran που υποδύεται την καμαριέρα O’Brien ανακοίνωσε ότι δεν θα επιστρέψει στη σειρά. Σε μια συνέντευξή της στη Daily Mail, η ηθοποιός πήγε σε μεγαλύτερη λεπτομέρεια σχετικά με το γιατί έφυγε από το "Downton Abbey":"Έχω υπογράψει για να παίξω σε 3 κύκλους επεισοδίων και αυτό ήταν το μόνο που ήθελα να κάνω», εξήγησε. "Ήταν πολύ διασκεδαστικό, αλλά εγώ απλά δεν ήθελα να το κάνω πια. Αυτό το αποφάσισα  πριν καν αποφασιστεί ο τέταρτος κύκλος της σειράς. Όταν πάψω  να αγαπώ κάτι, σταματάω να το κάνω."




Δύο μπορεί να φεύγουν αλλά έξι νέοι ηθοποιοί έρχονται !!! Η  Shirley MacLaine θα επιστρέψει στη σειρά ως Martha Levinson, η αμερικανίδα μητέρα της Cora Crawley (Elizabeth McGovern). Νέοι ρόλοι θα είναι οι Tom Cullen, Nigel Harman, Dame Harriet Walters, Dame Kiri Te Kanawa (σταρ της όπερα), Joanna David και Julian Ovenden.

Στον τέταρτο κύκλο της σειράς υπάρχει ένας χήρος (Tom Branson) και μια χήρα (Lady Mary). Τι θα γίνει μεταξύ τους;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα