Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Οι ΑΒΒΑ σαράντα χρόνια μετά επιστρέφουν στη Eurovision


SPEAK YOUR MIND

Με τη νίκη τους το 1974 έγραψαν ιστορία στην παγκόσμια μουσική σκηνή και έκαναν το «Waterloo» το πιο επιτυχημένο τραγούδι στην ιστορία της Ευrovision.

Τώρα, σχεδόν σαράντα χρόνια μετά, δύο μέλη του θρυλικού συγκροτήματος των ΑΒΒΑ αποτελούν ακόμη το πιο διάσημο σουηδικό γκρουπ και συγκεκριμένα οι άνδρες της παρέας, ο Benny και ο Bjorn, θα ενωθούν ξανά και θα συνεργαστούν με τον παγκοσμίου φήμης dj Avicii για να δημιουργήσουν τον ύμνο της μουσικής διοργάνωσης.



Το τραγούδι αυτό, που θα τιτλοφορείται «We Write The Story», θα είναι το επίσημο μουσικό θέμα του φετινού διαγωνισμού και θα ακουστεί για πρώτη φορά στην έναρξη του τελικού, στις 18 Μαΐου.

Για την ιστορία, η Σουηδία θα φιλοξενήσει το διαγωνισμό για 5η φορά μετά την περσινή σαρωτική νίκη της τραγουδίστριας Λορίν, με το τραγούδι «Euphoria». «Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που ο Benny, ο Bjorn και ο Avicii δέχτηκαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να συνθέσουν ένα κομμάτι ειδικά για τη φετινή Eurovision», ανέφερε ο παραγωγός της διοργάνωσης Martin Osterdahl, ανακοινώνοντας την επανασύνδεση των δύο πρώην ΑΒΒΑ για τις ανάγκες του διαγωνισμού.

Ξαναθυμηθείτε την εμφάνιση των Abba του 1974


ΠΗΓΗ:eurovision.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα