Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γ.Ο.Χ. Πειραιώς και Σαλαμίνος κ. Γερόντιος, παρακολουθεί την στρατιωτική και μαθητική παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2013


Την Στρατιωτική και Μαθητική παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στην πόλη του Πειραιώς με αφορμή την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, παρακολούθησε σήμερα από τον εξώστη των γραφείων της Ιεράς Μητροπόλεως, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς και Σαλαμίνος κ. Γερόντιος.
 
Ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε τόσο τους μαθητές και τις μαθήτριες όσο και τους στρατευμένους νέους  που τίμησαν τους νεκρούς ήρωες της Επαναστάσεως.

Αξίζει να σημειωθεί πως παρά το γεγονός πως δεκάδες νέοι και νέες που συμμετείχαν εις την  παρέλαση όπως και σε κάθε παρέλαση, είναι μέλη της Εκκλησίας μας, η Πολιτεία εξακολουθεί να στερεί το δικαίωμα από τον Κανονικό Επίσκοπο της Τοπικής Εκκλησίας των Γνησίων Ορθοδόξων Χριστιανών να παρίσταται μαζί με τους άλλους φορείς της πόλεως μας, ενώ την ίδια στιγμή αναγνωρίζει αυτό το δικαίωμα εις τους εκπροσώπους της τοπικής κοινότητος των Ρωμαιοκαθολικών η οποία σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί με την Ιερά μας Μητρόπολη.
Ωστόσο σε πείσμα όλων εκείνων που με κάθε τρόπο προσπαθούν να «εξαφανίσουν» την Ιερά μας Μητρόπολη, ο Σεβασμιώτατος δηλώνει το ομολογιακό  παρών.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα