Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Αρχηγός ΓΕΝ στην πιο ένδοξη στιγμή της καριέρας του

Aπό τον Γιάννη Ρέμο

Μετά τους γάμους του Παπίτσα στο θρυλικό θωρηκτό "Αβέρωφ", και ο σημερινός αρχηγός ΓΕΝ προσέθεσε μια ακόμη ηρωική σελίδα στην ένδοξη ιστορία του ελληνικού ναυτικού που πλέον δεν έχει καύσιμα να φτάσει ως την Τζια.

Ο αρχηγός ΓΕΝ Ευάγγελος Αποστολάκης, θα έχει να θυμάται, σαν κορυφαία στιγμή της καριέρας του, την συγκίνηση που έδωσε στην πεθερά του Λιάγκα και μητέρα της Σκορδά, σηκώνοντας ελικόπτερο του πολεμικού ναυτικού για χάρη της Σάσας Σταμάτη, του Θέμη Γεωργαντά, της Μαίρης Συναντσάκη, της Λίτσας Πατέρα και φυσικά της Φαίης και του Γιώργου.

Δεν θα μας προξενούσε ουδεμία εντύπωση αν στην χώρα-κωλόμπαρο της οποίας εν καιρώ ειρήνης παραιτούνται οι πρεσβευτές της στο εξωτερικό, η άδεια για το συγκεκριμένο γύρισμα δόθηκε απευθείας από το Μέγαρο Μαξίμου.

Η κυβέρνηση θέλοντας να ευχαριστήσει τον ΑΝΤ1 για τον ανεπανάληπτο μονόλογο του Ρογκάκου, έδωσε εντολή στον αρχηγό ΓΕΝ να φιλοξενήσει την παρέα της Λίτσας Πατέρα -που αποτελεί εικόνα και ομοίωση του μέσου παλαβιάρη Έλληνα- στην βάση ελικοπτέρων του πολεμικού ναυτικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα