Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Θα πιάσει το... Τζόκερ η Ελλάδα στο Eurogroup;

Τα τρία σενάρια για την επόμενη μέρα που εξετάζονται από τους υπουργούς Οικονομικών της Ευρωζώνης - Tι μεταδίδει το Reuters για την προληπτική γραμμή στήριξης και τα κεφάλαια του ΤΧΣ

Την ώρα που όλη η Ελλάδα «ζει και αναπνέει» για τη μεγάλη κλήρωση του Τζόκερ, που υπόσχεται να χαρίσει 17.000.000 ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας, η... Αθήνα αναζητά τη δική της τύχη, στη «ρώσικη ρουλέτα», που λέγεται... Eurogroup.




Με την ελληνική κυβέρνηση να επιθυμεί διακαώς την έξοδο από το Μνημόνιο, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι οι δανειστές της δεν θα την αφήσουν... μόνη στη «νέα φάση» της ελληνικής οικονομίας, ο Γκίκας Χαρδούβελης θα αντιμετωπίσει τους εταίρους του, της ευρωζώνης, με στόχο να λάβει από εκείνους τις απαραίτητες εγγυήσεις ότι η χώρα μας δεν θα γίνει... έρμαιο στα «τεχνάσματα των αγορών», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά τη χθεσινή σύσκεψη με τον Αντώνη Σαμαρά και τον ίδιο τον υπουργό Οικονομικών, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Άλλωστε, όπως είπε χθες, μετά την ίδια σύσκεψη, ο κ. Χαρδούβελης, η έξοδος της Ελλάδας από το Μνημόνιο και η είσοδός της σε μια νέα φάση, είναι μία κατάσταση, από την οποία όλοι μπορούν να βγουν «μόνο νικητές».

Τα σενάρια, πάντως, για την επόμενη μέρα, είναι βασικά τρία, όπως μεταδίδει το Reuters:εδώ στο protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα