Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Οι ημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδας αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Φέτος, για πρώτη φορά από το 1949, οι τέσσερις μεγάλοι σύλλογοι του ελληνικού ποδοσφαίρου βρίσκονται μαζί, στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Όσα γίνουν μεταξύ των Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ θα τα δούμε ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD στην COSMOTE TV, στην οποία είμαστε συντονισμένοι από την πρεμιέρα του θεσμού, έως το φινάλε.



Τη Μ. Τετάρτη στην εκπομπή “Ωρα Κυπέλλου pre game”, (COSMOTE SPORT 3HD, 17.30) με τον Στέφανο Αβραμίδη που θα “βγει” live από το “Απ. Νικολαϊδης”, θα υπάρχουν ειδικοί καλεσμένοι και οι συνδρομητές θα απολαύσουν ιδιαίτερα θέματα που έχει επιμεληθεί το επιτελείο των καναλιών COSMOTE SPORT, και αφορούν στο ζευγάρι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ. Στις 19.00, τη μετάδοση θα αναλάβει ο Σωτήρης Κωσταβάρας, ενώ στους πάγκους των ομάδων θα βρίσκονται οι Αποστόλης Πάνος και Μιχάλης Μελισσίδης. Ο Πάρης Τσελεπίδης θα είναι στην εξέδρα των VIP και οι Βιδιάνος Ρούσσος και Κώστας Γιαλιτάκης, θα καταγράψουν όσα γίνουν στο περιθώριο του ματς και αξίζει να μάθουμε. Στις 21.00, θα επιστρέψουμε στην εκπομπή “Ώρα Κυπέλλου post game“, για τις αποκλειστικές δηλώσεις παικτών και προπονητών στην κάμερα της COSMOTE TV, αλλά και τις καλύτερες φάσεις και αναλύσεις με τη βοήθεια της τεχνολογίας.


Τη Μ. Πέμπτη στις 18.00, ο Τάσος Κολλίντζας θα μας περιμένει στο “Γ. Καραϊσκάκης”, για την εκπομπή “Ώρα Κυπέλλου pre game” και την «προθέρμανση» εν όψει της σέντρας του αγώνα Ολυμπιακός-ΑΕΚ. Ο Αντρέα Παλομπαρίνι θα είναι στη μετάδοση του παιχνιδιού και οι Δημήτρης Σπηλιόπουλος και Πάνος Μάλαμας, στο ρεπορτάζ των πάγκων. Η Έλενα Παπαδοπούλου θα αναλάβει να μας ενημερώσει για ό,τι ξεχωρίσει από την εξέδρα των VIP και οι Ανδρέας Σερεβέτας και Γιώργος Σόμπολος θα συγκεντρώσουν όσα εκτυλίσσονται στον αγώνα και δεν πρέπει να χάσουμε. Στις 21.30, ο Τάσος Κολλίντζας θα αναλάβει τον συντονισμό των δηλώσεων, των highlights και των αναλύσεων.


Τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας είναι προ των πυλών και το COSMOTE SPORT 3HD, θα αποτελέσει τον απόλυτο προορισμό για τους φίλους του ποδοσφαίρου, τη Μεγάλη Τετάρτη 12/4 και τη Μεγάλη Πέμπτη 13/4.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα