Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Παράταση μιας εβδομάδας στην τρίτη δημοπρασία ΝΟΜΕ – Με το όπλο παρά πόδα οι εταιρείες προμήθειας λόγω υψηλής ΟΤΣ

Θοδωρής Παναγούλης

(upd: 18:20) Παράταση μιας εβδομάδας δίνεται στην τρίτη δημοπρασία ΝΟΜΕ, καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση του ΛΑΓΗΕ, η νέα ημερομηνία διεξαγωγής θα είναι η 19η Ιουλίου.

Πιο αναλυτικά, επιβεβαιώνοντας το πρωινό ρεπορτάζ του energypress, ο ΛΑΓΗΕ ενημέρωσε για τα εξής:


"Μέχρι σήμερα, και για λόγους που εκφεύγουν της αρμοδιότητας του Λειτουργού της Αγοράς, δεν έχει εκδοθεί η απαιτούμενη ΚΥΑ για τον καθορισμό της Κατώτατης Τιμής. Η Κατώτατη Τιμή αποτελεί προαπαιτούμενο Τεχνικό Χαρακτηριστικό των δημοπρατούμενων Προθεσμιακών Προϊόντων και η έλλειψη αναθεώρησης αυτής αποτελεί λόγο ανωτέρας βίας που συνηγορεί στην αναβολή της προγραμματισμένης για την 12η Ιουλίου δημοπρασίας.

Βάσει των διατάξεων του άρθρου 11,παρ. 4 του ΚΣΔΠΠΗΕ, «..ο Λειτουργός της Αγοράς δύναται να αναβάλει τεκμηριωμένα κατόπιν σχετικής ενημέρωσης προς τη ΡΑΕ και αποκλειστικά για τεχνικούς λόγους ή για λόγους ανωτέρας βίας, την εκτέλεση προγραμματισμένης δημοπρασίας για άλλη ημέρα και ώρα, εφόσον οι ημέρες της αναβολής δεν υπερβαίνουν το μέγιστο αριθμό, όπως αυτός προσδιορίζεται στην εκάστοτε ισχύουσα απόφαση ΡΑΕ..».

Λαμβάνοντας υπόψη  την απόφαση ΡΑΕ 619/2016, με την οποία ο μέγιστος αριθμός ημερών της αναβολής στην περίπτωση αυτή καθορίζεται σε πέντε (5) εργάσιμες  ημέρες, καθώς και τα ανωτέρω, ο Λειτουργός της Αγοράς αναβάλει για λόγους ανωτέρας βίας τη διεξαγωγή της δημοπρασίας «2017Α03» για την Τετάρτη 19/07/2017".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα