Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Σφοδρή επίθεση Μαξίμου στον Γ. Στουρνάρα

Σε ανοιχτή σύγκρουση με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος οδηγείται η κυβέρνηση, μετά τις σημερινές προειδοποιήσεις του Γιάννη Στουρνάρα και την αναφορά του στην ανάγκη ύπαρξης προληπτικής γραμμής στήριξης μετά τον Αύγουστο του 2018.

Με ένα σκληρό non paper, το Μαξίμου χαρακτηρίζει «αποτυχημένο υπουργό Οικονομικών μιας αποτυχημένης κυβέρνησης» τον κ. Στουρνάρα, τονίζοντας ότι τόσο ο ίδιος όσο και η κυβέρνηση Σαμαρά είχαν θέσει ως βέλτιστη εκδοχή όχι την έξοδο στις αγορές με ευνοϊκά επιτόκια, αλλά τη γραμμή στήριξης.

Αυτό σύμφωνα με την κυβέρνηση, δε σημαίνει ότι η σημερινή «πετυχημένη κυβέρνηση» δεν θα τα καταφέρει πολύ καλύτερα. «Ήδη όλες οι ενδείξεις, αυτό αποδεικνύουν», καταλήγει στο non paper το Μαξίμου.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα σήμερα, ο Γιάννης Στουρνάρας υπέβαλε την Ενδιάμεση Έκθεση Νομισματικής Πολιτικής στη Βουλή, στην οποία ανέφερε ότι η ύπαρξη προληπτικού πλαισίου στήριξης θα δράσει υποστηρικτικά για την ελληνική οικονομία. «Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι η Ελλάδα βρίσκεται ακόμα έξι μονάδες κάτω από την επενδυτική βαθμίδα και έχουμε οκτώ μήνες να το διορθώσουμε», δήλωσε ο κ. Στουρνάρας.[περισσότερα]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα