Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

O Β’ γύρος Δημοτικών – Περιφερειακών εκλογών στην TV

One Channel 
Η αυλαία του ενημερωτικού προγράμματος του One Channel θα ανοίξει στις 08.00 με τους Νικήτα Κορωνάκη, Μαρία Κατσή και Ολίνα Τσαουσέλου, που θα μεταδίδουν μέχρι τις 12.00, τις πρώτες ώρες από τη στιγμή που θα ανοίξουν οι κάλπες.[περισσότερα]


ΕΡΤ
Με συνεχή ροή ενημέρωσης από νωρίς το πρωί έως και τα ξημερώματα της Δευτέρας, η ΕΡΤ1 θα καλύψει τον δεύτερο γύρο των Δημοτικών καιΠεριφερειακών εκλογών την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019.

Η εκλογική βραδιά, την οποία παρουσιάζει και συντονίζει η Δώρα Αναγνωστοπούλου, ξεκινά στις 18:00 και θα ολοκληρωθεί με την έκδοση των τελικών αποτελεσμάτων.

ΣΚΑΪ 
Και αυτή την Κυριακή, η πιο δυνατή ομάδα είναι ΣΚΑΪ. Από τις 6 το πρωί όλο το δημοσιογραφικό και τεχνικό δυναμικό του ΣΚΑΪ θα καλύπτει την εκλογική διαδικασία σε ολόκληρη τη χώρα για τον Β’ γύρο των Αυτοδιοικητικών εκλογών. 

Στον εκλογικό μαραθώνιο τη σκυτάλη παίρνει πρώτος ο Γιώργος Αυτιάς από τις 6 έως τις 9 το πρωί. Ακολουθούν 09:00 με 11:00 ο Δημήτρης Οικονόμου και η Μαρία Αναστασοπούλου, 11:00 με 13:00 ο Τάκης Χατζής και ο Δημήτρης Καμπουράκης 

Στις 14.00 αναλυτικό δελτίο ειδήσεων με την Εύα Αντωνοπούλου. [περισσότερα]

Open 

Σύσσωμο το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του OPEN καλύπτει τον παλμό της ημέρας και τις εξελίξεις στα πολυαναμενόμενα εκλογικά «ντέρμπι» από τις 05.30 το πρωί, με ρεπορτάζ, απευθείας συνδέσεις με τα σημεία των εξελίξεων και αποστολές σε πόλεις και περιφέρειες.

Καλεσμένοι στο στούντιο του OPEN πολιτικοί, δημοσιογράφοι, αναλυτές και προσωπικότητες από διαφορετικούς χώρους, μιλούν για το όραμα και τις απαιτήσεις της επόμενης μέρας στην τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά και την επερχόμενη μάχη των βουλευτικών εκλογών στις 7 Ιουλίου.

• 5.30-10.00: «Εκλογές 2019: Τώρα Ό,τι συμβαίνει» -με τη Φαίη Μαυραγάνη

• 10.00-12.00: «Η Ώρα της κάλπης» -με τους Αμαλία Κάτζου-Βαγγέλη Γιακουμή

• 12.00-14.00: «Η Ώρα της κάλπης» με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο- Γιάννη Σαραντάκο
• 14.00-15.00: Δελτίο ειδήσεων με τη Λίνα Δρούγκα

Στις 18.00 τη σκυτάλη παίρνει η Έλλη Στάη με την εκπομπή «Η Ώρα Της Απόφασης».







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα