Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ 112

Μετά τη νέα τραγωδία, ο πρωθυπουργός έδωσε εντολή στη ΓΓΠΠ να λειτουργήσει άμεσα ο Ευρωπαϊκός Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης 112.

Στον Ευρωπαϊκό Αριθμό Έκτακτης Ανάγκης 112 αναφέρθηκε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος. Όπως τόνισε μίλησε στον ρ/σ Real FM 97,8,  θα γίνουν αύριο (12/07) οι δοκιμές για τον τηλεφωνικό αριθμό

«Ήδη έχει παρέμβει ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, θα γίνουν αύριο οι δοκιμές, νομίζω ότι και αυτό μπαίνει σε τροχιά να αρχίσει να λειτουργεί κανονικά», τόνισε χαρακτηριστικά.


Σημειώνεται ότι μετά τη νέα τραγωδία, εντολή στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας να λειτουργήσει άμεσα ο Ευρωπαϊκός Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης 112, έδωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, «η ενεργοποίηση του 112 είναι άμεση προτεραιότητα» και έχει δοθεί εντολή στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Ο κ. Θεοδωρικάκος σημείωσε ότι το βασικό πρόβλημα είναι η αποκατάσταση του ηλεκτρικού ρεύματος.

«Το βασικό πρόβλημα είναι η αποκατάσταση του ηλεκτρικού ρεύματος. Από εκεί υπάρχουν πολλά θέματα καθώς η εικόνα που υπάρχει από την ΑΔΜΗΕ είναι ότι γίνονται προσπάθειες αλλά υπάρχει μία καθυστέρηση. Υπάρχει εξαιρετικός συντονισμός με τον στρατό ο οποίος παρέχει γεννήτριες ώστε να μπορούν να λειτουργήσουν βασικές υποδομές... Έχει υπάρξει απόφαση για έκτακτη ενίσχυση των τριών δήμων που έχουν πληγεί με ένα συνολικό ποσό 500.000 ευρώ και η κυβέρνηση κάνει τα δέοντα με τον αρμόδιο υφυπουργό Οικονομικών τον κ. Σκυλακάκη για την αποζημίωση των ανθρώπων», πρόσθεσε.

voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα