Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

Το φαβορί για την καρέκλα της ΔΕΗ

Ραδιενεργά
Η θέση έχει κλειδώσει καθώς ο ένας από τους δύο πραγματικούς υποψηφίους (και όχι τα ονόματα που αυτοπροτάθηκαν ή βρέθηκαν πιο χαμηλά στη λίστα) τοποθετήθηκε σε άλλη σημαντική θέση (περισσότερα για το παρασκήνιο μετά τις επίσημες ανακοινώσεις). Πάντως τυπικά η δημοσιοποιήση συναρτάται και από τις διαδικασίες του υπερταμείου, αν και η κυβέρνηση θα ήθελε να δώσει από σήμερα το στίγμα της, καθώς το όνομα του νέου επικεφαλής θέλει να το ακούσει η αγορά για να καταλάβει εάν η κυβέρνηση εννοεί τα όσα λέει για τη ΔΕΗ. Το βέβαιο είναι ότι και το υπερταμείο κρίνεται για την απόκρισή του (και τα μέχρι στιγμής πεπραγμένα του). 


Σε κάθε περίπτωση το προφίλ του νέου επικεφαλής της ΔΕΗ θα ταιριάζει με τα θέλω και τις προδιαγραφές τόσο του Κ. Χατζηδάκη όσο και του Κ. Μητσοτάκη. Άλλωστε οι δύο είναι που έχουν τον τελικό λόγο στο γεμάτο προκλήσεις έργο διάσωσης της ΔΕΗ. Και επομένως ο άνθρωπος που θα κληθεί να το εφαρμόσει θα πρέπει να είναι της απολύτου εμπιστοσύνης τους.

Και επαναλαμβάνω, θέμα πλαφόν αμοιβής δεν υπάρχει. Ο Μ. Παναγιωτάκης συνέχιζε να εφαρμόζει τον προηγούμενο νόμο με το όριο της αμοιβής γγ υπουργείου, οικειοθελώς.

Ως προς το κρίσιμο ερώτημα για το ποιος είναι, εφόσον έχω σωστή πληροφόρηση, θα σας πω μόνο ότι πρόκειται για έμπειρο στέλεχος της αγοράς με θητεία σε ελληνικό όμιλο με πολυεθνική παρουσία. Δεν είναι όμως το όνομα που έχει επίσης ακουστεί από την συγκεκριμένη εταιρεία, Μια εταιρεία με σημαντικό παρελθόν και ιστορία. Μέχρι εκεί... https://energypress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα