Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

Eurovision 2020: Σενάριο «βόμβα» για την ελληνική συμμετοχή

Σενάριο – βόμβα για επανένωση του συγκροτήματος προκειμένου να συμμετάσχει στη Eurovision για λογαριασμό της Ελλάδας φέρνει στο φως το Star. 
Ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» ανέφερε ότι υπάρχει σενάριο επανένωσης του συγκροτήματος One προκειμένου να πάρει μέρος στο μουσικό διαγωνισμό. «Είναι ένας τραγουδιστής, ο οποίος αγαπάει πάρα πολύ την Eurovision και θέλει να πάει με το συγκρότημα του. Έχουν ξαναπάει το 2002 με το τραγούδι Gimme».

Οι One ήταν μουσικό συγκρότημα που σημείωνε τρομερή επιτυχία στα τέλη της δεκαετίας του 1990. Το boy band που ήταν έμπνευση του Γιώργου Θεοφάνους κυριάρχησε μέχρι τις αρχές του 2000 όταν ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου αποχώρησε.
Το συγκρότημα συνέχισε με τον Δήμο Μπέκε ωστόσο διαλύθηκε οριστικά το 2004.
Όπως σημείωσε ο Γιάννης Πουλόπουλος έχει γίνει ήδη μία επαφή με την ΕΡΤ: «Έχουν ετοιμάσει τραγούδι, απόλυτο hit για την Eurovision και έχει πάει ήδη στα γραφεία της ΕΡΤ. Είναι μία από τις προτάσεις που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι. Μια πολύ δυνατή συμμετοχή που στους Eurofans θα αρέσει πάρα πολύ, γιατί αγαπούν τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και έχει πάει τρεις φορές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα