Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

Σε πιλοτική λειτουργία η αυτόματη ψηφιακή βοηθός της ΔΕΗ

Μια νέα δυνατότητα επικοινωνίας με τους πελάτες και το καταναλωτικό κοινό έθεσε σε πιλοτική λειτουργία η ΔΕΗ, καθώς η αυτόματη ψηφιακή βοηθός είναι πλέον διαθέσιμη να απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία 24 ώρες το 24ωρο, μέσα από διάφορες πλατφόρμες. 

Χωρίς απαιτείται η εγκατάσταση κάποιας επιπλέον εφαρμογής, ο οποιοσδήποτε μπορεί να «μιλήσει» μαζί της στο chatbox και να έχει με εύκολο και απλό τρόπο πληροφορίες και ενημέρωση για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της ΔΕΗ.

Προς το παρόν η αυτόματη ψηφιακή βοηθός μπορεί να εξυπηρετήσει το καταναλωτικό κοινό μέσα από την ιστοσελίδα της ΔΕΗ, το facebook και το facebook messenger, ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμη και σε whattsapp και viber.

Η αυτόματη ψηφιακή βοηθός απαντά άμεσα και έγκυρα όλο το 24ωρο και περιμένει να απαντήσει σε οποιονδήποτε αναζητά γενικές πληροφορίες για το πώς θα γίνει πελάτης της ΔΕΗ, τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της επιχείρησης, τα προϊόντα της ΔΕΗ σε ρεύμα και φυσικό αέριο, καθώς και τα νέα της επιχείρησης. 

Επίσης, μπορεί να μάθει για τους τρόπους πληρωμής, τη διαδικασία εγγραφής στο e-bill, τις χρεώσεις στους λογαριασμούς και τις ειδικές προσφορές και προνόμια που προσφέρει η ΔΕΗ.

η αυτόματη ψηφιακή βοηθός της ΔΕΗ δημιουργήθηκε με την τεχνολογική πλατφόρμα για την υλοποίηση και λειτουργία ψηφιακών βοηθών Botakis, που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από την Crowdpolicy.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα