Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρά η ενοποίηση της NOVA - WIND


 NOVA-WIND: Με εντατικούς ρυθμούς προχωρά η ενοποίηση της NOVA - WIND καθώς μπήκε στην τελική ευθεία η διαδικασία που έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι του 2022, με στόχο τη δημιουργία μια νέας ενιαίας εταιρείας που θα είναι ο δεύτερος πάροχος σταθερής τηλεφωνίας και συνδρομητικής τηλεόρασης στην ελληνική αγορά.

Η 11η Ιανουαρίου 2023, που επιλέχθηκε καθώς σημειολογικά οδηγεί στο 1 και 1, είναι η ημερομηνία που θα αλλάξουν σελίδα οι δύο εταιρείες. Ήδη από τις τελευταίες ημέρες του 2022 έχουν ξεκινήσει σημαντικές διεργασίες, για να ολοκληρωθούν οι νομικές, τεχνικές αλλά και εμπορικές αλλαγές.

Στο πλαίσιο αυτό, στις 2/1/2023 καταχωρήθηκε στο ΓΕΜΗ η απόφαση έγκρισης της τετραπλής συγχώνευσης των WIND, ΝΟVA Τηλεπικοινωνίες, ΝΟVA Broadcasting και NETMED, με απορρόφηση της δεύτερης, τρίτης και τέταρτης από την πρώτη.

Παράλληλα, καταχωρήθηκε το καταστατικό της εταιρείας, με έδρα τον Δήμο Αθηναίων, σύμφωνα με το οποίο η επωνυμία της ορίζεται σε «NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.» και ο διακριτικός της τίτλος σε «NOVA Μ.Α.Ε.».

αι ο δρόμος για τα ενιαία πακέτα που, σύμφωνα με τις τοποθετήσεις στελεχών της εταιρείας, θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικά. Μένει η… αποκάλυψη σε ακριβώς μία εβδομάδα, αλλά και η αντίδραση της ελληνικής αγοράς.

Ίδωμεν… https://www.euro2day.gr/chameleon/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα