Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Τσίπρας: Ο Ντράγκι δεν μου είπε ότι θα μου κόψει την ρευστότητα - Δεν θα πουληθεί η μικρη ΔΕΗ - Να καταργηθεί το ΝΑΤΟ

Τρία ζητήματα, δύο άμεσου ενδιαφέροντος για την οικονομία και ένα για τις διεθνείς σχέσεις της χώρας, έθιξε στη Συνέντευξη Τύπου της Θεσσαλονίκης ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Κατά πρώτο μίλησε για κατάργηση του ΝΑΤΟ, κατά δεύτερο ότι ο Ντράγκι δεν του είπε ότι θα κόψει τη ρευστότητα εφόσον εφαρμόσει το πρόγραμμά του και τρίτον ότι θα μπλοκάρει την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ.


Αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του Αλέξη Τσίπρας "σε συμμορία συμφερόντων η οποία ελέγχει την χώρα", την οποία και συνδύασε με τις δηλώσεις Λαγκάρντ, που σημείωναν ότι απειλήθηκε η ζωή της για την φοροδιαφυγή στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον Αλέξη Τσίπρα η “ιδιωτικοποίηση του νερού δεν θα προχωρήσει στη πατρίδα μας, ενώ όπως ανέφερε μία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα ακυρώσει “κάθε σύμβαση που είναι αντίθετη στο δημόσιο συμφέρον”.

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε πως “δεν θα υλοποιηθεί η ιδιωτικοποίηση της μικρής ΔΕΗ” σημειώνοντας πως ένα “πλειοψηφικό μπλοκ δυνάμεων από φορείς, τοπική αυτοδιοίκηση και εργαζόμενους βάλουν στοπ στα σχέδια για την μικρή ΔΕΗ”.


Στο σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ εξετάζεται μετατροπή σε αναπτυξιακή τράπεζα του ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων και της Τράπεζας Αττικής, όπως ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξη τύπου στο Βελλίδειο.

newmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα