Του Χ.Κ. Λαζαρόπουλου
Ένταλμα σύλληψης και προσαγωγής στην Ελληνική Δικαιοσύνη αναμένεται να εκδοθεί τις επόμενες ημέρες ύστερα από τη σύμφωνη γνώμη του ανακριτή και των εισαγγελέων που ερευνούν τις υποθέσεις για τις υποκλοπές στον πρώην πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή και μέλη της κυβερνήσεώς του, όπως και για την δολοφονική απόπειρα εναντίον του.

Οι τρεις δικαστικοί λειτουργοί που ασχολούνται με τις υποθέσεις αυτές καλούν για κατάθεση τον 65χρονο συνταξιούχο πράκτορα της CIA ενώπιόν τους προκειμένου να καταθέσει και να φωτίσει πτυχές αυτών των σκοτεινών υποθέσεων. Αυτός είναι το πρόσωπο που κατάφερε να υποκλέψει τις τηλεφωνικές συνομιλίες τόσο του πρώην πρωθυπουργού, όσο και άλλων στελεχών της τότε κυβέρνησης σε συνεργασία με δύο ακόμα στελέχη των αμερικανικών υπηρεσιών, τα οποία είναι γνωστά στις Αρχές της χώρας μας.
Τις τελευταίες ώρες έχει γίνει γνωστό πώς ο λεγόμενος «Μίστερ Μπαζ» είναι ο ελληνοαμερικανός συνταξιούχος πράκτορας που αποσύρθηκε από τη CIA, μένει στο Ντιτρόιτ, έρχεται κάθε καλοκαίρι για διακοπές στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κάρπαθο, κι ενώ συμφώνησε να καταθέσει είναι άφαντος. Μεταξύ των επικρατέστερων σεναρίων που κάνουν οι αρχές είναι ότι κάποιοι τρίτοι δεν επιτρέπουν για λόγους ασφαλείας στον «Μίστερ Μπαζ» να έρθει στην Αθήνα και να καταθέσει σχετικά με τις υποκλοπές.η συνέχεια εδώ στο kourdistoportocali.com