Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ /Η ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 13.03.2015

Ορκίστηκε ενώπιον της Βουλής ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. Η τελετή της ορκωμοσίας στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων ξεκίνησε στις 18.03.
Η αλλαγή φρουράς στο Προεδρικό Μέγαρο ολοκληρώθηκε με την τελετή παράδοσης – παραλαβής από τον απερχόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια στον νεοεκλεγέντα Προκόπη Παυλόπουλο.
«Είμαι βέβαιος ότι θα είστε ένας εξαιρετικός Πρόεδρος… Υπηρετήσατε σε σημαντικά υπουργεία, υπήρξατε ένας εξαιρετικός δάσκαλος… Αναλαμβάνετε σε μια δύσκολο περίοδο, τα προβλήματα είναι πολλά και τα διακυβεύματα πολλά, πρωτίστως της εθνικής συνεννόησης. Είμαι βέβαιος ότι θα κάνετε ό,τι μπορείτε να να δημιουργηθεί ένα στέρεο έδαφος εθνικής συμφιλίωσης», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Παπούλας προσφωνόντας τον νέο Πρόεδρο.
Από την πλευρά του ο κ. Παυλόπουλος αντιφώνησε ότι αποτελεί «εξαιρετική τιμή που σας διαδέχομαι», τόνισε πως «οφείλω να σας αναγνωρίσω ότι ασκήσατε τα καθήκοντα κατά τρόπο άψογο, ιδίως κατά την τελευταία δύσκολη περίοδο» και είναι «εξαιρετικά σημαντικό να φεύγει κανείς από την προεδρία με αυτά τα εφόδια, αυτή την υστεροφημία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα