Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε τεχνικός της ΔΕΗ

Ένα ακόμη περιστατικό ρευματοκλοπής, που ως είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό εργαζομένου, καταγγέλλει η Ένωση Τεχνικών του Ομίλου ΔΕΗ-ΚΗΕ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια ελέγχου, έπειτα από καταγγελία για καταναλωτή που «έκλεβε» ρεύμα, ένας εκ των τεχνικών δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από άτομο που διέμενε στην εν λόγω πολυκατοικία. Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί στο χέρι και να διακομιστεί σε νοσοκομείο, όπου του έγιναν ράμματα.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης Τεχνικών, «δυστυχώς για μια ακόμη φορά γινόμαστε μάρτυρες τέτοιων ατυχημάτων στους κατά τα άλλα "προνομιούχους" εργαζόμενους της Επιχείρησης μας, χωρίς να "ιδρώνει" το αυτί κανενός υπεύθυνου παράγοντα της Επιχείρησης, παρά τις συνεχείς οχλήσεις μας για τα περιστατικά βίας που δέχονται κατά διαστήματα οι συνάδελφοί μας.

Το φαινόμενο των ρευματοκλοπών έχει πάρει τραγικές διαστάσεις και η επικινδυνότητα της εργασίας μας δεν αναγνωρίζεται από τη Διοίκηση και την πολιτική ηγεσία, αλλά αντιθέτως τους «εκδικούνται» δια της περικοπής και μη καταβολής του συγκεκριμένου επιδόματος.

Δεν γίνεται οι τεχνίτες να είναι έρμαια του κάθε κακοποιού και ταυτόχρονα να λοιδορούνται.

Ως πότε αυτή η συμπαιγνία; Πόσα θύματα πρέπει να θρηνήσουμε ακόμη για να εισακουσθούμε; Το μαχαίρι έφτασε στο κόκαλο, δεν πάει άλλο. Εδώ και τώρα, Διοίκηση και Πολιτειακή ηγεσία  πρέπει να δώσουν λύση.

Για οποιοδήποτε αντίστοιχο περιστατικό προκύψει στο εξής, θα έχετε ακέραια την ευθύνη και τις συνέπιες των πράξεών σας.

Διοίκηση και πολιτική ηγεσία δεν επιτρέπεται να παρασύρονται από τους μηχανισμούς προπαγάνδας των καθεστωτικών Μέσων Ενημέρωσης που έχουν στοχοποιήσει τους εργαζόμενους στη ΔΕΗ, λειτουργώντας πάντα εις βάρος των σκληρά εργαζόμενών της.

Το επικίνδυνο της εργασίας μας αποδεικνύεται με τους συνεχής τραυματισμούς, ενίοτε θανάσιμους και δεν μπαίνει σε διαπραγμάτευση με καμία άλλη παροχή».http://energypress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα