Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Τσακωμός στη Βουλή! Άδωνις σε Κωνσταντοπούλου: "Είσαι τύραννος"

Η συζήτηση στη Βουλή για τις γερμανικές αποζημιώσεις ξεκίνησε με το έντονο φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στην Πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδη.


Ο κ. Γεωργιάδης είχε ενστάσεις επί της διαδικασίας, λέγοντας πως ο κανονισμός της Βουλής προβλέπει άλλη διαδικασία από αυτήν που επέβαλε η κα Κωνσταντοπούλου. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης "λειτουργείτε όχι ως πρόεδρος της Βουλής αλλά ως τύραννος. Σε μια διαδικασία που απαιτείται ομοφωνία, εσείς αποφασίσατε μόνη σας".

Με τον τρόπο που επέλεξε η κα Κωνσταντοπούλου να ξεκινήσει η διαδικασία, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας θεωρεί πως έγινε επίτηδες, με αποτέλεσμα να μην ενημερωθεί το κόμμα του και να απουσιάζει ο Αντώνης Σαμαράς. 

Η κα Κωνσταντοπούλου εξήγησε πως για τη διαδικασία έχουν ενημερωθεί όλες οι κοινοβουλευτικές ομάδες και κατηγόρησε τον κ. Γεωργιάδη πως διέρρηξε την ομοψυχία που επιβάλει η σοβαρότητα του θέματος των γερμανικών αποζημιώσεων.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα