Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ?

«Στην Αθήνα συμβαίνουν πράγματα που δεν έχετε φανταστεί. Ούτε εσείς οι δημοσιογράφοι έχετε προβλέψει στα γραπτά σας αυτά που συμβαίνουν...» είπε ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και στη συνέχεια αποχώρησε τονίζοντας ότι πρέπει να επιστρέψει γρήγορα στο γραφείο του. Συμβαίνουν σημαντικά γεγονότα. Θα φέρουν αποτελέσματα που δεν έχουν σχέση με αυτά που γράψατε..." είπε στους δημοσιογράφους.


Ο γρίφος του Γιουνκέρ προκάλεσε μια καταιγίδα σεναρίων ακόμη κι αυτό της παραίτησης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα-υπέρ μιας κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας- καθώς διαμορφώνεται σκηνικό συντριβής του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα-ενώ απέχουμε ώρες από το να στραγγίξουν εντελώς τα ATM's.

Εάν τελικά γίνει το δημοψήφισμα θα είναι συντριπτικό υπέρ του ΝΑΙ, κάτι που δεν θα επιτρέψει στον Τσίπρα να παραμείνει στο Μέγαρο Μαξίμου.

To να πάρει πίσω το δημοψήφισμα θα είναι μια εξίσου ταπεινωτική διαδικασία για τον ίδιο.
Μάλιστα θα δεχθεί σφοδρή κριτική από τους Παππά και Κωνσταντοπούλου που δείχνουν ανυποχώρηστοι σε ένα δημοψήφισμα-παρωδία, χωρίς περιεχόμενο!
Πριν λίγο η κρατική τηλεόραση σχεδόν έκοψε στον αέρα τον αντιπρόεδρο Δραγασάκη ο οποίος δήλωνε στην διάρκεια συνέντευξης ότι διαφώνησε με τον Τσίπρα και τους υπόλοιπους μια και δήλωσε ότι επιθυμούσε να υπογραφεί η συμφωνία-ακόμη και από τον Φεβρουάριο.

Λίγες ώρες πριν ο πρωθυπουργός μιλώντας στην ΕΡΤ δήλωσε ότι δεν είναι πρωθυπουργός παντός καιρού και πως δεν τον ενδιαφέρει η πολυθρόνα της εξουσίας. Προσθέστε σ΄ αυτό και τις δηλώσεις του ότι  ποτέ δεν πρόκειται να υπογράψει και να εφαρμόσει Μνημονίο...http://kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα