Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

''ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑI ΔΥΣΚΟΛΟ''...

ΠΟΛΥ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΟΜΩΣ...
«Θεωρητικά βγαίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι πιθανότητες αυξήθηκαν μετά την σημερινή ψηφοφορία, προσωπικά...
όμως δεν το πιστεύω» έλεγε πηγή του Μεγάρου Μαξίμου σε συνομιλία με δημοσιογράφους αμέσως μετά την δεύτερη ψηφοφορία στην Βουλή. 



Το ίδιο στέλεχος πρόσθετε ότι «έχουν γίνει βήματα για να σπάσει η τρομοκρατία της αντίπαλης πλευράς, είναι οι βουλευτές τώρα που θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους». 

Ο συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά εξηγούσε ότι υπάρχουν βουλευτές οι οποίοι θέλουν να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά φοβούνται ότι θα κατηγορηθούν ότι δωροδοκήθηκαν. Έλεγε ακόμη ότι στο διάστημα μέχρι την τρίτη ψηφοφορία ο πρωθυπουργός δεν θα κάνει άλλη πολιτική κίνηση αλλά η κυβέρνηση θα αξιοποιήσει επικοινωνιακά το διάγγελμα της Κυριακής και το πλαίσιο που έβαλε ο πρωθυπουργός για να προσεγγίσει ανεξάρτητους βουλευτές καθώς και βουλευτές της ΔΗΜΑΡ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων. 

Ο ίδιος πάντως απέκλειε κατηγορηματικά μέσα στις επόμενες κινήσεις να είναι η αλλαγή υποψηφίου Προέδρου. Στο ερώτημα για το αν στην τελευταία ψηφοφορία οι ψήφοι συμπληρωθούν από τους φυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγή η απάντηση ήταν «δεν έχουμε τέτοιες ενδείξεις αλλά σε αυτή την περίπτωση τι να κάνουμε εμείς;». Το Μέγαρο Μαξίμου δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο ότι τα κόμματα της αντιπολίτευσης σέρνουν την χώρα στις εκλγογές «τις οποίες στην πραγματικότητα ούτε αυτοί θέλουν ενώ τις απορρίπτει η πλειοψηφία του ελληνικού λαού». 

Βουλευτές των δύο κομμάτων της συγκυβέρνησης εκτιμούσαν μετά το πέρας στης ψηφοφορίας ότι οι συνθήκες βελτιώθηκαν και ότι είναι αρκετά πιθανό να εκλεγεί Πρόεδρος «δεν αποκλείεται όμως να συγκεντρωθούν μόνο 175 ψήφοι στην τελική ψηφοφορία», επισημαίνοντας ότι αυτό θα εξαρτηθεί από τις κινήσεις που θα γίνουν στις πέντε ημέρες που απομένουν.http://fimotro.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα