Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Ενημέρωση της Βουλής μετά το Πάσχα για την ενεργειακή επάρκεια των νησιών

Η ενεργειακή επάρκεια των νησιών βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΗ Μ. Παναγιωτάκη με τον βουλευτή Δωδεκανήσου ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρο της Υποεπιτροπής Νησιωτικών και Ορεινών Περιοχών της Βουλής, Δ. Γάκη.

Κατά τη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρωτοβουλίας του Δ. Γάκη, μετά από συζήτηση και αναλυτική ενημέρωση συμφωνήθηκε ότι η ΔΕΗ, αμέσως μετά το Πάσχα, θα ενημερώσει την αρμόδια επιτροπή της Βουλής για τα θέματα ενεργειακής επάρκειας των νησιών και ενόψει της θερινής περιόδου, καθώς επίσης και για ζητήματα στρατηγικής.
Ειδικότερα συζητήθηκαν τα θέματα της ασφαλούς ηλεκτροδότησης της Ρόδου και της κατασκευής και λειτουργίας του νέου σταθμού στην Κατταβιά.
Ο Δ. Γάκης ενημερώθηκε και για το πρόβλημα με τις διακοπές στην ηλεκτροδότηση που παρουσιάστηκε τις τελευταίες ημέρες. Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της ΔΕΗ σημείωσε ότι, όπως αναφέρεται και στη σχετική ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ, υπάρχουν κάποια προβλήματα που συνδέονται με την αναβάθμιση του δικτύου, τα οποία αναμένεται να επιλυθούν σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα