Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ, κος Εμμανουήλ Παναγιωτάκης, στην Υποεπιτροπή Νησιωτικών & Ορεινών Περιοχών της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών

Mείωση κατά 15% στα τιμολόγια ρεύματος οικιακών και εμπορικών καταναλωτών για τους συνεπείς πελάτες από 01/07/2016
Bιντεοσκοπημένη συζήτηση της Υποεπιτροπής Νησιωτικών & Ορεινών Περιοχών της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής, στο πλαίσιο της οποίας ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ ΑΕ, κος Εμμανουήλ Παναγιωτάκης, αναφέρθηκε σε μειώσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ  (ειδικότερα στο 3o μέρος της ομιλίας, από 25:00 έως 26:07).
Την μείωση κατά 15% στα τιμολόγια ρεύματος οικιακών και εμπορικών καταναλωτών για τους συνεπείς πελάτες της ανήγγειλε μιλώντας σε επιτροπή της Βουλής ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Μανώλης Παναγιωτάκης.

Όπως δήλωσε, «εξετάζουμε και έχουμε επεξεργαστεί σχέδιο ώστε την ερχόμενη Τετάρτη στο Δ.Σ. να αποφασιστεί μειώση των τιμολογίων σε συνεπείς οικιακούς και εμπορικούς καταναλωτές κατά 15%».
Ο πρόεδρος της ΔΕΗ ανέφερε ακόμα οτι η ΔΕΗ εξετάζει δραστηριότητες και σε άλλους τομείς και προϊόντα όπως για παράδειγμα, σε συνεργασία με τη ΔΕΠΑ, στη μεταφορά φυσικού αερίου σε νησιά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα