Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Δημοσκοπικός Βαρδάρης στη ΝΔ λόγω Πρεσπών; Στο 12,5% η διαφορά υπέρ της ΝΔ

Παρότι η δημοσκόπηση διεξήχθη στις 24 με 26 Ιουνίου, λίγα μόνο εικοσιτετράωρα μετά τη συμφωνία του Eurogroup της 21ης Ιουνίου, την οποία η κυβέρνηση παρουσίασε ως ορόσημο για την έξοδο από τα μνημόνια, ευρέα στρώματα της κοινής γνώμης παραμένουν απαισιόδοξα για το μέλλον.


«Βαρδάρης» φαίνεται να φουσκώνει τα «δημοσκοπικά πανιά» της Νέας Δημοκρατίας λόγω της συμφωνίας των Πρεσπών, με τη διαφορά της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην πρόθεση ψήφου να διευρύνεται στο 12,5% με αναγωγή ψήφων (άνοδο κατά δύο ποσοστιαίες μονάδες) σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης της PULSE για λογαριασμό του ΣΚΑΪ που παρουσιάστηκε στις ειδήσεις του ΣΚΑΪ με τη Σία Κοσιώνη. 

Είναι ενδεικτικό ότι η συμφωνία των Πρεσπών απορρίπτεται από ένα μεγάλο μέρος των εκλογέων του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αντίθετα φαίνεται να λειτουργεί συσπειρωτικά για τη ΝΔ.

Μάλιστα, παρότι η δημοσκόπηση διεξήχθη στις 24 με 26 Ιουνίου, λίγα μόνο εικοσιτετράωρα μετά τη συμφωνία του Eurogroup της 21ης Ιουνίου, την οποία η κυβέρνηση παρουσίασε ως ορόσημο για την έξοδο από τα μνημόνια, το 49% κρίνει τη συμφωνία αρνητικά, ενώ ευρέα στρώματα της κοινής γνώμης παραμένουν απαισιόδοξα για το μέλλον. skai.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα