Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Μητσοτάκης: Προκλητική φιέστα η γιορτή της γραβάτας.Τα μέτρα θα συνεχιστούν

Η απόφαση του Eurogroup επιβεβαιώνει αυτό που λέμε εδώ και καιρό, ότι έχουμε 4ο μνημόνιο που συνεπάγεται προσθετά προνομοθετημένα μέτρα για τους πολίτες και αυστηρό μηχανισμό εποπτείας» - «Ο Κων. Μητσοτάκης δεν θα ψήφιζε τη συμφωνία των Πρεσπών»

Για «γιορτή της γραβάτας» και «για προκλητική φιέστα μιας κυβέρνησης που σφιχταγκαλιασμένη θα επιφέρει νέα μέτρα στους έλληνες πολίτες και τα οποία αποκρύπτει από τους έλληνες πολίτες» έκανε λόγο στη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ στη Σία Κοσιώνη ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή την εκδήλωση του Ζαππείου για το Eurogroup. 

«Στις 20 Αυγούστου τελειώνει το τυπικό πρόγραμμα, δεν τελειώνει η αυστηρή επιτήρηση και τα μέτρα. Το διαθέσιμο εισόδημα των πολιτών δεν θα βελτιωθεί» εξήγησε ο πρόεδρος της ΝΔ. Ενοχλεί, τόνισε για το Ζάππειο, όταν πανηγυρίζεις για κάτι το οποίο θα μπορούσες να αντιμετωπίσεις αν μη τι άλλο με μεγαλύτερη σεμνότητα. 

Στο πλαίσιο αυτό, υπενθύμισε ότι από 1ης Ιανουαρίου 2019 έρχονται μειώσεις στις συντάξεις και από 1ης Ιανουαρίου 2020 μειώσεις στο αφορολόγητο. 

Σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, «η απόφαση του Eurogroup επιβεβαιώνει αυτό που λέμε εδώ και καιρό, ότι έχουμε τέταρτο μνημόνιο που συνεπάγεται πρόσθετα προνομοθετημένα μέτρα για τους πολίτες και αυστηρό μηχανισμό εποπτείας». [περισσότερα/βίντεο]


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα