Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΖΩΔΙΩΝ 08/10/2018-14/10/2018

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ 9/10/2018
Από signingstar






Η Νέα Σελήνη της 9ης Οκτωβρίου στη 15η μοίρα του Ζυγού, σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και quincunx με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, φαίνεται να επηρεάζει κυρίως τους εκπροσώπους του δευτέρου δεκαημέρου του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.


Φαίνεται να υπάρχει μία νέα αρχή σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, την ίδια όμως στιγμή που συντελείται μία αναπροσαρμογή των όρων, της αμοιβής ή της ισορροπίας μέσα στο καινούργιο περιβάλλον.  Ένα σημαντικό θέμα προς συζήτηση και αξιολόγηση είναι το πρόσωπο που θα διατηρήσει τα ηνία στα χέρια του, αυτός/η που θα αναλάβει να εκπροσωπήσει ένα μεγάλο σύνολο ανθρώπων, γνωρίζοντας πως είναι πιθανό να κουβαλά μία ατομική βόμβα στα χέρια του/ης.

Την ίδια όμως στιγμή, είναι αρκετά πιθανό να αποκτά σάρκα και οστά η αντίληψη του τέλους μίας κατάστασης, λόγω της σήψης μέσα από την πάροδο του χρόνου. Η συνειδητοποίηση πως βουλιάζεις μέσα σε ένα σύστημα που έχει χάσει τη φρεσκάδα του είναι ένα θέμα που δεν  μπορείς να το αφήσεις να μετατραπεί στην προσωπική σου νέμεσις.[περισσότερα]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα