Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

O ΔΕΔΔΗΕ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗΣ

Αύξηση της κατανάλωσης ρεύματος 4% θα επιφέρει η διείσδυση της ηλεκτροκίνησης και συγκεκριμένα η φόρτιση 350.000 οχημάτων με φορτιζόμενες μπαταρίες.


Τη διαβεβαίωση αυτή έδωσε η γενική γραμματέας Ενέργειας και Αλεξάνδρα Σδούκου καθώς και η διοίκηση του Διαχειριστή Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας κατά τη διάρκεια σχετικής εκδήλωσης που διοργάνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ, εξετάζοντας τις δυνατότητες της επάρκειας ισχύος για την επίτευξη του προαναφερόμενου στόχου, δηλαδή της κυκλοφορίας 350.000 ηλεκτροκίνητων οχημάτων έως το 2030.

Κι ενώ μέχρι τον Μάιο, όπως επανέλαβε η κ. Σδούκου η κυβέρνηση θα έχει θεσπίσει τα κίνητρα για την αγορά οχημάτων καθώς και για την εγκατάσταση των φορτιστών, ο διευθύνων σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ Αναστάσιος Μάνος έκανε γνωστό ότι οι δημόσιες εγκαταστάσεις ημί-ταχείας φόρτισης που θα απαιτηθούν στη χώρα κυμαίνονται ανάλογα με το βαθμό διείσδυσης από 1.078 έως 3.057 με επικρατέστερο το σενάριο των 1.448.

Σύμφωνα με τον ίδιο οι σταθμοί ταχείας φόρτισης που χρειάζονται και πρέπει να τοποθετηθούν σε οδικούς άξονες, λιμάνια και αεροδρόμια κυμαίνονται από 296 έως 338 με επικρατέστερη την εκδοχή των 338

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα