Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Δυστοπία! Απίστευτες εικόνες στην Ιταλία λόγω κορονοϊού! Άδεια ράφια, πάνοπλοι αστυνομικοί, έρημοι δρόμοι Πόλεις - φαντάσματα και μια ολόκληρη χώρα μοιάζει να είναι σε καραντίνα. Θυμίζει... Γουχάν η Ιταλία που μετρά επτά νεκρούς από τον φονικό Covid-19. Οι δυσοίωνες προβλέψεις και όλες οι εξελίξεις.

Δυστοπία ονομάζεται η κοινότητα ή κοινωνία που είναι ανεπιθύμητη ή τρομακτική. Θεωρείται ως ένα κακό μέρος, και πρόκειται για το αντίθετο της ουτοπίας, η οποία είναι το υπόδειγμα για μία ιδανική κοινωνία χωρίς εγκληματικότητα ή φτώχεια. Βικιπαίδεια

Πόλεις – φαντάσματα και μια ολόκληρη χώρα μοιάζει να είναι σε καραντίνα. Θυμίζει… Γουχάν η Ιταλία που μετρά επτά νεκρούς από τον φονικό Covid-19. Οι δυσοίωνες προβλέψεις και όλες οι εξελίξεις. 

Ο κορονοϊός “χτυπά” βάναυσα την Ιταλία, με τις εικόνες που έρχονται από την γειτονική χώρα να θυμίζουν -δυστυχώς- όλο και περισσότερο… Γουχάν!

Οι νεκροί είναι επτά. Τα κρούσματα τουλάχιστον 230. Οι ρυθμοί και στις δύο κατηγορίες αυξάνονται διαρκώς. Μια ολόκληρη χώρα μοιάζει να βρίσκεται σε καραντίνα.[περισσότερα]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα