Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Άρσεναλ – Ολυμπιακός: “Μυθική” πρόκριση! Ο Ελ Αραμπί έριξε “βόμβα” στο Λονδίνο (videos)

Στους "16" του EUROPA LEAGUE
Ο Ολυμπιακός έκανε μεγαλειώδη εμφάνιση στο Λονδίνο, “τρόμαξε” την Άρσεναλ, την κέρδισε… μόνο 1-0 στην κανονική διάρκεια και την… αποτέλειωσε στην παράταση, η οποία αποδείχθηκε “θρίλερ” με πρωταγωνιστή τον Ελ Αραμπί.


Οι Πειραιώτες ήταν καλύτεροι σε ολόκληρο τον αγώνα, ισοφάρισαν το σκορ του πρώτου αγώνα με γκολάρα του Σισέ και έχασαν ευκαιρίες για να “τελειώσουν” την ομάδα του Αρτέτα νωρίτερα, πριν γίνει το ματς ροντέο στα τελευταία λεπτά. Ο Ομπαμεγιάνγκ “πάγωσε” την ομάδα του Μαρτίνς σκοράροντας στο 113′, αλλά ο Ολυμπιακός έδειξε ψυχή και με τον Αλγερινό “πυρπολητή” έβαλε… φωτιά στο “Έμιρεϊτς” για μία ιστορική πρόκριση.


Το παιχνίδι

Ο Ολυμπιακός στάθηκε καλά στο γήπεδο από τα πρώτα λεπτά και “κράτησε” μακριά από την περιοχή του την Άρσεναλ, ψάχνοντας ο ίδιος το γκολ που θα ισοφάριζε το σκορ του πρώτου αγώνα.

Καμία από τις δύο ομάδες όμως δεν κατάφερε να “απειλήσει” στα πρώτα 35 λεπτά, με την πρώτη μεγάλη φάση να έρχεται για τους Πειραιώτες στο 36′, όταν ο Καμαρά έφυγε στην αντεπίθεση από αριστερά, αλλά έχοντας και δύο συμπαίκτες του μέσα στην περιοχή, προτίμησε να σουτάρει από κοντά με πολύ άσχημο τρόπο, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα